Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je, čim su nervozni Vučko i onaj bosanski srbin, cirkusant Dodik.
vide srbadlije nije njima do jebeni svetinja u cr.gori nego imaju jaku mornaricu a nemaju more.dragi moji imali ste vi sve sad lavor,kaca ili bacva i pod sljivu malo ladovine.sretan godisnji...pozdrav sa tudmanovi brijuna od gotovine
Od velike zamišljene kurve srbije osta mala huda kučkica srbijica hahahhaha
srbi ne mogu da se pomire da su albanci u svim sverama života iznad srba.Amerićka administracija je već rekla da su Albanci lideri na Balkanu.
Evo bice vucic upisan zauvijek u "srpsku" povjest(sta god to bilo), ali kao srbin koji je priznao Kosovo a ne po tome da je prestigo hr po bdp😉✌️😂😂
srba na Kosovu de facto nema više od 30 hiljada i oni žive getoizirani u nekoliko sela.Kosovo ima sve atribute države:imaju modernu vojsku,policiju,masmedije,diplomaciju,školstvo,sudstvo,ustav,parlament,himnu,granicu sa susjedima,EUR-o kao platežno sredstvo.Kosovo se 3500 godina zvalo DARDANIA(na Albanskom znaći ZEMLJA KRUŠAKA) i tako će se opet zvati.
Serbi nikad neće priznati Kosovo, ako bi to uradili slijedili bi neredi u organizaciji SPC. Ali će zato uraditi stvarne ustupke Republici Kosovo, koji će joj omogučiti da dobije mjesto u UN i drugim međunarodnim organizacijama. To je realna opcija.
Mest u UN im Rusi nikada nece dati. Ni Kinezi. Moze Vucic da potpise sta hoce.
Znaš moj Avdulah onu: 70 posto da će vas priznati a 100 posto da neće
Može , a i ne mora bit
Eto onog Vučića. Štalićenam sad slagat?! Hoti, svezaću ću ti šljagu, ne prekidaj me kad pričam! Niko te ne prekida? Vidiš da sviram! Sviraš ti qurrtzu, bolje bi ti bilo da slušaš! Slušo bi ja, kad bi mogo lagat ko ti!