Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je fotomontaža, nemoguće!
Kao prvo vijest je totalno lazna. Nista se od ovoga nije desilo. Ovo je samo propaganda da se ukaze na nas majmune kako u sve vjerujemo. Smrdljiviji smo od chimpanzi.
Daj da mi neko salije strahu....toliko sam se prepao gldajuci ove stravicne snimke
ovaj vozac busa nije normalan prvo mi nije bilo jasno kako autobus sa jednosmjernog puta se nasao na toj strani kad je dolazio za suprotne strane autoputa. On je skroz preletio one shine na drugu stranu. Do vozaca je nije do klizavog puta. Dobro su prosli kako je glupo skrenuo na suprotnu, moglo je bit palacinak od palacinak
Zivjeo copy/paste!!!
Snimci su strašni!
\"Mislim da bi redakcija trebala imati malo moralnoga odgoja, te ne dozvoljavati komentare na ovakvim vijestima, poznajuci mentalitet ovdasnjih komentatora. Nastradalima zelim sve najbolje.\" Slazem se ali licno ne mislim da ce ovo da ima bilo kakvog odjeka-zato jer...znamo ovdasnji mentalitet.
Mislim da bi redakcija trebala imati malo moralnoga odgoja, te ne dozvoljavati komentare na ovakvim vijestima, poznajuci mentalitet ovdasnjih komentatora. Nastradalima zelim sve najbolje.
Sra-X, dobri su vam \"stravicni\" snimci. Hahahahahaha, novinari na nivou kao i uvijek. Ne dajte se!
Daj popravite video