Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovo sto je uradio nema izgovora. Cak i da djeca nisu njegova i da ti prijatelji nece pomoci i da si financijski u kolapsu. Fino ostavis sve i odes negdje i u miru pokusas zapoceti neki "novi zivot", a ne djecu ubijati.
Davy, neznanog junaka? E bas je to neko junastvo, vama doduse jeste, vrhunac vaseg junastva...
Ili ubijes sebe a druge ostavis na miru.
Ja ne znam što se više čudim, ali "scena crvenih lampica"? Stvarno? Niste čuli za "red light district"? Barem ga prevedite kao "distrikt crvenih svjetala", ovako sam morao naći originalni članak koji ste kopirali da skontam o čemu je riječ.
Ma urnebes živi, ja sam sa stolice pao
Vjerovatno je kao mali više puta seksualno zlostavljan po crkvenim podrumima od strane nastranih velecasnih pedofila i evo dokle je kulminiralo da je postao pomahnitali katolički manijak!
Sto sebe ne ubi kad je nesposoban da dobije dijete (ako nisu bila njegova), da se poslovno, emotivno, finansiski i ocito bilo kako ostvari. Ne postoji motiv, uzrok, razlog da se ubije dijete kamoli troje 😢
Samo bi napisao koliko zapadni mediji pokusavaju da opravdaju taj njegov cin za koji nema nikakvog opravdanja. A zasto zato sto je njihov a kad neki nesretnik iz Arapskog svijeta nesto slicno uradi onda mu kite samo epitete sa kojim bi ga ponizili eto njegov zivot idealan spava pod vedrim nenom jede svaki drugi dan i td i td.Za to nema opravdanja sto nije sebe ubio a djecu pustio da zive.Strasno usta nam se svijet pretvara.
Dobro ocigledno da nije bio sav svoj
Ma njegova Zena je znala da se on drogira, a I njegova mati
Ne znas kad se poceo drogirati, ako uopste i jeste. Mozda je poceo kad su vec bili razvedeni. A ko zna koliko puta se vidjao sa majkom. Ko zna sta je uzimao i kako je to utjecalo na njegovu psihu. Vidis da je imao problema i sa poslom. Ocito je sve islo nizbrdo i ko zna sta je bio razlog tome.
Majka ubijene djece je rodom iz Neuma. Bila je na sluzbenom putu u Dubrovniku. Zbog toga je djecu ostavila bivsem muzu da ih pricuva. Da je imalo sumnjala u njega ne bi mu povjerila djecu.
50 godina zatvora koliko bi mogao dobit je nista jer je oduzeo 3 premlada zivota. Ne znam kako su ti doktori mogli da mu spase zivot ja bih ga licno ostavila da crkne tamo. Fuj. Jadna majka te djece i ta djeca ni kriva ni duzna zbog psihicko-nestabilne kretencine...
Izgleda da je i ovaj lažirao zidarsku diplomu !😎
Ubiti nevinu djecu... taj nečovjek zaslužuje najgoru kaznu i na ovom i na onom svijetu. 😢
Saće trava ispast kriva što je ovaj fraer šizorfen
Monstrum.
Ne znam zasto se ovakvim ljudima spasava zivot. Velika greska. A ako mislis da djete nije tvoje uradis genetski test i ako nije jednostavno ga napustis.
Pa ovakvi i trebaju trunut u zatvoru jer njima sigurno zatvor teže pada od smrti , al nekakva samica po mogućnosti.
Uzet sebi za pravo da oduzmeš život nekom dzaba, i to djeci. Nije ga on (život) podario ne smije ni pomisliti na to. Objesiti ga javno na trgu živog, i da ga se udara svaki dan da umire u najtezim mukama. Pi č k a jedna
Ovaj "bliski poznavalac" je odličan paravan za skrivanje prave istine: kada mediji trebaju da napišu montiran članak pozivaju se često na nepoznatog "bliskog poznavaoca" koji uglavnom ne postoji, a priča treba da skrene pažnju sa masona. Pričica za umirenje širih masa i pranje masona! A masa guta li guta, ne pitajući se koje to bjelosvjetske hulje koje zovemo "stranci" žive i rade u našim zemljama, i kao što vidimo koji su dio masona
Usput, jedan "uspješni" Austrijanac valjda zna da je danas lakše nego ikada utvrditi očinstvo, dakle priča prilično šuplja, ali odlična za šupljoglave