Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikoliću izdao si Šešelja...Voji je to teže palo od robije!
Nista nisu radili, kojih 2 ujutro. To je predstava za gradjane Srbije, a EU je vec unaprijed pripremila sve sto treba da se desi, i odredila im sta se trebaju dogovrit. Hajd valjda ce to biti bolje za stanovnistvo obje zemlje. Jbo teritoriju kad nemas od cega da zivis.
JEDNOSTAVAN SISTEM: U osnovi, Srpska vlast dugoročno nije sposobna opstati bez kretenizacije, u kojoj su dopustiva strogo samo dva tipa ( dvije vrste ) političara: (1)-komunista ( proizvodnja i upravljanje haosom ), (2)-četnik ( izvršavanje I rasturanje haosa ). ABNORMALNO VISOK PROCENAT: Još više zapanjuje činjenica da beogradski univerzitet trenutno proizvodi svoje političke bogove po formuli: (komunisti) + (četnici) = (96 %) Mi srbi nismo krivi što su nam naše vjerske poglavice previše glupave da bi naučile Oče Naš na aramejskom jeziku. Ni u Grčkoj nema vjerskih poglavica koje bi to znale. Čak ni u Rusiji. Jel tako ?
Put u EU NEMA ALTERNATIVE!