Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lajcak je sa bidtom najvise upropastio bosnu i hercegovinu ko i bosnjake.......paddy ashdowna izabrati, inace kad bi izabrali lajcaka to bi bio kraj bosne i hercegovine!!! bosnjaci ne spavajte vec se aktivirajte i dajte izjave i clankove o tome.....ovo mjesto je htio prvo bildt ali posto je jedan od ucesnika nad genocidom bosnjaka , posto je bio persona non grata u bosni i hercegovini hoce da postave lajcaka koji je najvise doprineo imenovanju genocidasa po tuzilastvu, policiji i svim ministarstvima bih-e! lajcak= neprijatelj bosne i hercegovine i bosnjackog naroda! pazite takodje ko ce biti nominovan ko ambasador francuske u bih-i, jer francuska hoce da nominuje generala francuske armije za ambasadora u bih-i, SJETITE se francuskih generala, a to znaci da ce taj francuski general radit protiv bih-e, i ko zna kakav scenario pripremaju za unistenje bosne i hercegovine!!!
Baš smješno za tog Lajčaka .Pa on je jedan obični lokadžija i nesposobnjaković i ako je ovima stalo da se ništa ne uradi onda neka njega stave.
Kakav Lajcak Dodov i popa Grigorija iz Trebinja savjetnik ,pa njega je Evropa otjerala iz BiH radi poznatih razloga.Ukoliko on ipak dodje u sta nevjerujem onda je EU dotakla dno dna.
Sa ce doc slovacki ciganj i biti sef citave TITINE YUGE , imati ce i bonske ovlasti io koristit ce ih ako ne kupimo slovacko ulje(cistoce, zavisi kome ide) iz vremena komunizma ,bratislava je nas naj bitniji grad, grad gradova.
ashdown
Koja nebuloza... Umjesto da se dodatno i konstruktivno transformira OHR u EUSR, etabliraju se neke nove funkciie i polozaji. Stvarno nisu normalni
....Hajde EU, uradite nesto dobro barem! Imenujte ASHDOWNa!!! :)
mozete samo da Srbima glabate penis...ovaj buljavi britanac a i ovaj slovak, nista nije bolji...napolje sa okupatorima, mamu vam je bem
Isto s... ko i kod nas ... Izmisljaju sebi funkcije i uvaljuju se ... Cuj neobnasa nijednu bitnu funkciju poa ajmo mu smislit izaslanik za balkan... Ajde nek mu izmisle i funkciju izaslanik EU za kanton 10 ili jos bolje za opstinu Ilidza... ma sve su to majmuni