Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arkan vam je glavni i najodgovorniji na obezbedjenju cuvenog Haskog suda !Posto je pokazao i dokazao svoju neprikosnovenu sposobnos i vjestinu za vreme Najpopularnijeg ;RATA:na cijeloj teritoriji Yugoslavije ,Zivjela \"REPUBLIKA SRPSKA\"
sarajevo-x su postale tracibabe
Da nije Arkan ziv govori Cecino ponasanje.Ne bi ona smjela praviti takve bahanalije po BG-u i noci provoditi sa raznim i puno mladjim momcima od nje,da zna da je Arkanove oci od nekud prate.To su gluposti.
pa hajde nije ni arkan orlova vjeka. Mora i on nekad krepat a onda mu valja na rostilj da se przi citavu vjecnost. hahahaha nek mu je sretno..
cuj pljackao? pa zar sMrdi pljackaju? to je jedan zlocinacki, banditski kvazi-narod.
Idi lijeci se, mamu ti j-e-b-e-m nenormalnu! Pedofilcino retardirana!
ceco dovedi nam malu anastasiju da je j... u malo vlasko dupence
ceco dovedi nam malu anastasiju da je j... u malo vlasko dupence
Mozda smo mi svi mrtvi, a i ne znamo. A arkan, toma i htler zivi. :)
ima li iko da se moze pofaliti da ima sliku mrtvog milosevica ili mrtvog arkana??? zhna se da ljes stoji otvoren dok se oplakuje, e sad da niko nije uspjeo okinuti nijednu sliku milosevica ili arkana nemoguce, zato kazem ZIVI SU 100%
Zivi u Holandiji. Ozenio se, ima muza i troje usvojene djece. Nekad se prodaje za pare crncima, kad mu zafali. Provjerena informacija!
Pa naravno da je ziv i da je sve odglumljeno. Jer kriminalac takvog kova je znao sta ce sve izdesavati i skontao je da mu najbolje da odglumi svoju smrt i za uzvrat ga svi zaborave.
RIJEČ \"STOKA\" JE UVREDA ZA PLEMENITE ŽIVOTINJE, AKO BI IH POREDILI SA SMRDLJIVIM I TAKOZVANIM \"SRBIMA\" KOJI SU UBILI NAVIJAČA TOULUSEA, INAČE FRANCUSKOG DRŽAVLJANINA!!! TAKOĐER, TAKOZVANI \"SRBI\" SU I FAŠISTI- HITLEROVCI, A JEDAN OD MNOGOBROJNIH DOKAZA FAŠISTIČKE TAKOZVANE \"SRPSKE NACIJE\" JESTE I SKANDIRANJE I VELIČANJE HITLERA I FAŠIZMA UOPŠTE. POGLEDAJTE SAMO OVAJ SNIMAK NA YOUTUBE, PA ĆETE VIDJETI KO JE KO NA BRDOVITOM BALKANU - OVO JE ISTINA: http://www.youtube.com/watch?v=q_MS6LNimDU OVO JE SAMO JEDAN U NIZU PRIMJERA FAŠIZMA U SRBIJI, A ŠTO JE OČIT DOKAZ DA JE SRBIJA FAŠISTIČKA KVAZI-DRŽAVA!!! FUUUUUUUJ, KOME EU HOĆE VIZE UKINUTI!!!
Sve su ovo igre Zapada, velika je vjerovatnoća da je i Milošević živ, jer da je on kojim slučajem osuđen morala bi se i srbija proglasiti krivom, a ovako kaži da je mrtav i to je to, svi zadovoljni. To je sve dogovor kako istrijebiti muslimane iz Evrope, kada su vidjeli da ne mogu ništa onda kao zaustavi rat bit će par simboličnih optužnica, neki će odslužiti dio kazne a neki ništa i gotovo do slijedeće prilike kada im se ukaže da dovrše što nisu sada.
Stvarno ga se bojimo, vidi kako je strasan i opsan :). Nisam peder al mi se dize na njega :)