{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


"Arkan nije mrtav, trenutno živi u Holandiji"

S
29.9.2009. u 14:26
0
70
"Arkan nije mrtav, trenutno živi u Holandiji"
0
"Arkan nije mrtav, trenutno živi u Holandiji"
Mediji iz Holandije i Grčke objavili su informaciju da jedan od nazloglasnijih zločinaca sa područja bivše Jugoslavije Željko Ražnatović Arkan nije mrtav i da živi u Amsterdamu i na Kipru.
Podsjećamo, Arkan je ubijen u pucnjavi koja se prije devet godina dogodila u beogradskom hotelu "Interkontinental", a izdahnuo je na krilu svoje supruge, pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, i nekoliko dana kasnije pokopan je na beogradskom groblju.

U jednoj informaciji iz Beograda kaže se da turistički vodiči u Amsterdamu često turistima pokazuju luksuznu prodavnicu skupih satova Rolex na trgu Darmak uz objašnjenje da je tu radnju 13 puta opljačkao "najveći kriminalac Arkan koji se i danas skriva u Amsterdamu".

U prilog toj tvrdnji beogradski mediji se pozivaju i na neke belgijske policajce i zatvorske čuvare koji Arkana znaju iz sedamdesetih godina, dok je pljačkao po Holandiji i drugim zapadnoeuropskim državama.

Holandska i kiparska policija nisu službeno potvrdile da je Ražnatović živ, ali se holandski, grčki i srbijanski mediji pozivaju na publicistu Joba Hansena, autora knjige o srbijanskoj mafiji koji u tom svom djelu piše kako "ima ozbiljnih indicija da je Arkan u Amsterdamu".

"Ima onih koji tvrde da je Arkan živ i da se nalazi na jahti Tigar koja plovi do grčkih otoka i luka, ali zalazi i u Sredozemno more, odakle se on hidroavionima prebacuje u London, Pariz i Chicago gdje vodi poslove", kaže se u tim novim informacijama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: