Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRSKA HRVATSKOM NARODU,SRETNO DO SLOBODE.
To je vec pustilo korjenje.
Bar smo mi Bosnjaci mijenjali ove sto nas predstavljaju svaki skoro izbor. Prvo bila: -SDA -pa Stranka za BiH -pa sad kombo SDA/ i porcija u SDP kako stvari izgledaju. A Srbi i Hrvati non stop SNSD i HDZ, jes da je kod Srba bilo na pocetku SDS.
Bila bi GILJOTINA.
Jos je ovaj HDZ u Hrvatskoj daleko \"dobrocudniji\" nego ovaj nas u Bosni. Sta bi Hrvati tek radili da ih ovaj nas HDZ vodi. Mozete samo misliti.
ŽIVJELA HRVATSKA, DOLJE BANDO LOPOVSKA!
samo vlasi i sarajlije govore hljeb sav ostali normalan narod govori kruh
\"Mi nemamo za hljeb i režije, a vi i vaši imate previše\". Bio sam svjedok kad su svi ovo govorili....s naglaskom na \"HLJEB\".... hahahahaha......redakcijo SA-X-a....stvarno ste jadni kad ovo \"prevodite\"......
Sto ti je nacionalizam i primitivizam, a sigurno se nece okupiti u Vukovaru (gdje bas nemaju sta jesti) jer ocekuju od HDZ-a da ih brani od \"Srba\".
Bravo Hrvati!!!! Imate moju Potporu!!!
Heeej...a jos su oni drzava za nas....koliki nam je ovo prag tolerancije???? Bas smo zilavi....AFERIM!
11.02 dosla je veca skupina prosvjednika u centar grada 11.55 jedna zena kaze da je jedan momam povrijeđen 12.44 neimenovani izvor potvrđuje oko 20 000 lica na pretestima 14.00 protestanti uzvikuju dole Jadranka ,hoćemo slobodu 15.00 specijalna policija okruzuje demonstrante 15.33 pokret veće skupine prema Markovom trgu 16.02 sukobi na Markovom trgu 16.33 .Al jazeer ajavlja o ne imenovanim pristalicama vlade kako jajima gađaju protestante 17.33 situacija ne je napeta 18.04. za sada je mirno , ali se skupina na Markovom trgu ne povlači
ma sta ce hrvati, cim malo zagusti kukaju, kod nas hiljadu godina siomastva a nema nezadovoljstva, p-i-c-k-e!
\"Mi nemamo za hljeb i režije, a vi i vaši imate previše\". Hljeba ili KRUHA??? od kada se na SAX stara bošnjačka riječ prevodi na srpski????
I u Bosni ce uskoro protesti..