Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Angela Merkel je CARICA.
Angela dolazi po mene u Bosnu, cupaj me kako znas 😂
stari konjušari se prisjetili dobrih vremena, unsere liebe Angela, willkommen
a zati nije HDZ moga u Blajbur da oplakuje izdajnike koje su partizani ruke im se pozlatile poravnali
@MilyWay Austrijci od ove godine ne dozvoljavaju vise fasisticka orgijanja po Blajburgu.
@MilyWay Pozlatila joj se ruka onoj babici što te nebaci u smeće.
lele lele
Kamenjar mrzi Merkel a obozava Putina. A na evropskim izborima koji slijede HDZ mora glasati za ljude koje podrzava Merkel a protiv Orbanovih i Putinovih. A joooj nezgodno...
Ma joj ta multi kulti Merkelica dovela milijon muslica u Njemacku a mi Kamenjarci mrzimo muslice. Sta je napravila od bijele katolicke Evrope. Unistice Evropu svojom politikom a nas vodja je ovako docekuje. Jos malo i babetini ce doci kraj. Zivjeli Orban, Salvini i Putin kmeeeeee
Zar HDZovci i ostala desnicarska bagra ne mrze Merkel. Oni kazu da je ona unistila Evropu. Zar ne kazu da je ona zla babetina koja je primila milion muslica u Njemacku. Zar ne kazu jos malo i tvoje je gotovo babetino.
Plenkovic razvaljuje u EU, ne bih me cudilo da zavrsi na njenom vrhu....a mozda od svega budu imale koristi pored Hrvatske i ostale susjedne drzave koje pretendiraju euroatlanskim integracijama.
dosla da pokupi preostalu radnu snagu ☺
došla po radnike
Dao bi ti guzice za vizu prijatelju,da ne moras prezivljavat s 320 KM,sto te i razumijem u jednu ruku.
Haha kako ti znaš da ja nemam papire. Ne trči pred rudu