Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cinite vi vraga..usa govedo nadmeno..vi ste neprijatelj svom narodu
vlada čini sve da zaštiti ekonomski sistem, pri čemu smatra da hrvati ipak trebaju ostati u hrvatskoj, jer će vlada inače iako to ne želi biti prisiljena da uvozi indijce i kineze. vlada smatra da hrvati ne trebaju da odlaze no moraju biti odgovorniji ukoliko žele da hrvatska i ubuduće bude barem pretežno naseljena hrvatima. tu bi jedino profitirale crkva i džamija, jer većina indijaca i kineza koji bi postali hrvati izražava spremnost na prelazak na abrahamsku vjeru
Hercegovci su iselili svoj kamenjar i pobjegli u hrvatsku. Naravno da ce kulturna raja koja je rodjena u hrvatskoj bjezati od te nemani i prostaka, kao sto su herceggovna.
NE bih rekao po Mamiću da je tako. PRavda za Zdravka !
Jel se meni cini ili se Andi gore malo ubucio? Mislim, ocito mu se tresu ruke pa se sijece pri brijanju, no kao da je malo i onako... podbuho. Da nije dijabetes, nedobog?
Spustite se malo medju obicne male ljude da osjetite puls naroda...popricajte sa njima... bit ce vam puno toga jasnije
Ubačeni Mason u HDZ... Bolji su bili milanovic i njegovi komunisti, bar si znao za koga igraju
Ma u biste se da Hrvatica o bez bi jedite dostojan život. Mladi nezahvalni pa bježe iz zemlje. Mogao bi da kazes kao i Fadil: Država je puno uradila na tome da mladi ostanu u Hrvatskoj, ali se to ne vidi.
Bjeze od fasizma HDZa.😎
oni se bar trude da zaustave...a nasi nista
Mislim da u BiH trenutno ima 100 hiljada Hrvata ..
zapravo sa Mamicem 1000001