Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijenili ih Index i Jutarnji list!Upornim razotkrivanjem lopovluka Plenki ih je morao smijeniti jer je pritisak javnosti postajao prevelik!U BiH je ovo nemoguca situacija!
A sa druge strane pogledajmo slucaj Tegeltija u BiH. Covjek napravio od sebe i najveceg pravosudnog tijela jedne drzave hodajucu sramotu i izrugivanje, ali i dalje na poziciji, cak jos jaci nego sto je bio. Ali kad presjednik drzave javno stane u zastitu korupcije i udruzenje sudija uradi isto, sta normalan covjek da ocekiva od ovakve drzave i drustva. :)
Regularna rekonstrukcija Vlade jer je MVP Buric imenovana tajnicom Vijeca Europe, uz 2-3 ministra koji su imali sitne afere (prometni prekrsaj ministrice Zalac ili neprijavljivanje dijela imovine u imovinskoj kartici...) Sve u svemu, vrstan diplomata dolazi na celo MVP, a ova Vlada je izuzetno jaka, nadvladali su goleme gospodarske izazove vrativsi kreditni rejting RH iz "smeca" u gornji investicijski razred. Forza Croazia!
U svakoj drzavi na svijetu premijer ima pravo smjeniti ministre u svojoj vladi, osim u BiH. Dejtonska BiH ne dozvoljava smjenu ministra od strane premijera, zato se to nikad nije desilo niti ce desiti. Dokaz jos jedan da dejtonska BiH je cirkus drzava.
Najvecu stopu iseljavania imaju u njemcku otkako su usli u EU. Da nema jadranskog mora bili bi nivo Ruande
Plenković je prn’o u fenjer. Odlazi anemični na smetljište politike. Neka povede sa sobom jugoslovena i ćirilićara Dragana Čovića.
HVOSarajevo, de posalji tih droga da se i mi drogamo...
Bosna srpska nikad nije bila, krv hrvatska nju je naselila, dok se za Srbe nije ni znalo, hrvatsko pleme je na nju stalo. Nema podjele Bosne i Hercegovine i nema Republike Srpske. Bosna i Hercegovina pripada Hrvatima i Hrvatskoj.
@HVOSarajevo Kakav je to monolog ?