Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A skim se sastaje Sejdo i Bake?
Seyfudin se već sastao s flašom. A Bakiru njegovi ne daju, pričao bi on jedan, dogovarao, ali Bošnje neće ništa dogovorom, već ili silom ili zazivanjem stranaca.
Sejdo neće snikim a Bakir i AV će se već nekako dogovoriti oko love. Narod je stoka i nebitan
Čović kod Vučića...Dodig kod Milanovića...Klix...mudro šuti...🤔
Prvo nisu narodi ni jedan od tri nabrojana, Srbi i Hrvati dva iranska plemena sto su porobila narode na ovim prostorima jos u sedmom vijeku. Ovi treci nisu narod nego vjera. Mozemo jedino govoriti o porobljenom ukrajinskom narodu, od strane dva navedena plemena.
Gospodinu Palmeru bi preporučio da pročita knjigu "Early medieval Balkans" od zemljaka mu istoričara John V.A. Fine Jr., prije nego se upusti u bilo kakve razgovore.
Nisam još čuo nikog od naših političara da je ikad išta rekao o izbornom uredjenju i ustavu Hrvatske, a ovi svakih pet minuta nešto trabunjaju. Vrijeme je da se potegne pitanje konstituitivnog bosanskog naroda u Hrvatskoj. Nemate vi šta pomagati, ne petljajte se u tudje poslove.
Republika BIH treba sto prije smjeniti izdajnike a to je vrh SDA sa Bakirom na celu i pripremiti se za odbranu od nove agresije iz Srbije i Hrvatske. Takodjer pod hitno treba pronaci saveznike u odbrani svoje teritorije a to mogu biti sve one drzave kojima su Srbija i Hrvatska OTELE TERITORIJU U PROSLOSTI, kao sto su Bugarska, Rumunija, Madjarska, Austrija i Italija. Madjarska ionako ne priznaje Trianski ugovor i ima pretenziju da vrati otete teritorije kao sto su Vojvodina, Slavonija i Istra.
Niko ne moze donositi odluke u ime svih naroda BiH ni medjunarodni zvanicnici, ni Izetbegovic, Covic ili Dodik. Pa nismo stoka pa da nas utjerujete u torove. Cuj Plenkovic razgovarao sa Palmerom u vezi izbornih reformi u BiH…kako bi bilo da mi odredjujemo izborne zakone u vasim drzavama….namecemo vasim narodima. Sta uradiste od BiH poslije onakvog rata. Sjecate li se koliko je civila i djece poginulo u Sarajevu, Tuzli, Mostaru…nije samo Srebrenica BiH…
❤🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷❤
Čovke danas bio na ručku kod AV AV-a. Mr. Plenki sa ovim, znači def biće nekih promjena. Verovatno da Rusi ponovo napadaju Moskwu.
Zeljko Komsic razgovarace sa Palmerom o izbornoj reformi u Hrvatskoj,gdje Srbi,Bosnjaci i drugi narodi moraju birati svoje legitimne predstavnike u Hrvatskoj.
Boli amere za Hrvatski fasizam!😜
Sta njega boli chuna,kako ce se glasati u nasoj drzavi!!
takoo je plenkiii
VRIJEME JE ZA USTANAK NARODE
Ustani i opali se mokrom carapom
Ne daj Bože da koji naš popriča s njima, nego ovog uštogljenog hrvatskog paedera šalju!Nayebem ti se žene Plenkoviću, jer ti očito ne možeš, pederchino jedna!
@potocnj To je žalosno.Način koji EU nameće svoja ultraliberalna, "woke" sranha kandidatima za ulaz mi stvarno pichy po živcima.Sve ovo s forsiranjem "multikulturalnosti" je bolesno u srži.Što se parade tiče, ako dođu u Tuzlu, ima da ih gađam jajima 😁
RASPISITE REFERENDUM ZA ILI PROTIV GRADZANSKE BIH I TKO VAS JE*BE SVIJU
gradjansku hocemo necemo torove ko do sad