Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveći kočničar svih procesa u BiH je Čović i zato je kažnjen a ne što je hrvat...ukinuti sada kladionice, navući im inspekcije danonoćno, nek plaćaju kazne, poništiti "hrvatska" predstavniištva i uzeti im konačno ministarstvo financija pa ti koči vlast na nivou FBiH...nećeš imati za kruha.
NIJE NI PELJEŠKI DOBAR ZA BIH, NI NUKLEARNI OTPAD UZ UNU, NI NEPLAĆANJE ISKORIŠTENJA BUŠKOG JEZERA....SVAŠTA NIJE DOBRO ZA BIH
@fixator eo si sklonio kočničara. Naivan si ko francuska sobarica ako stvarno mislis da će BiH sada krenuti na bolje 😋
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ujo, ti se pobrini za svoju državu a BiH ostavi na miru, sutra kada bi bili ponovo izbori i da se bira samo jedan predsjednik BiH i to da se nađu na listi komšić, izetbegović i bilo koji srbin, vjerujte da bi komšić bio ubjedljivo pobjednik jer je to jedini političar u BiH koji nije nacionalno nastrojen, a svi ostali koji se predstavljate kao zaštitnici hrvatskog naroda vi ste nacionalisti,gdje se zastava BiH viori u hrvatskoj,a pogledajte u hercegovini.
Za vas nije dobar, a za BiH je odlican izbor.
Kako oni znaju ko je za koga glasao?
Nas puno toga veže za Bosnu i Hercegovinu, apsolutno smo svjesni sta vas to veze za BiH, a to nisu nimalo lijepe stvari.
Meni samo nije jasni ko je glasao za sda kad su svi bosnjaci muslimani glasali za zeljka.
ispade da su samo muslimani glasali za komsica ... ko da nijedan hrvat nije glasao za njega! komsic kao politicar mozda i nije najbolji ali zasto bi njegov izbor bio gori za BiH nego izbor covica? znaci ako nije covic, ne valja za hrvatsku... pardon... BiH!
@Nerealni pa normalno da ne valja covic, vi mislite svi hrvati iz bih pate za njim a ono suprotno od toga. Ali nas iritira cinjenica da 3 puta birate NAMA clana predsjednistva a ni prosla dva puta nije nista napravio za boljitak bih... plus izjasnjava se kao kofol hrvat a ubijao hrvate u ratu.. wtf
Sta će biti sa Uredom člana predsjedništva iz hrvatskog naroda u Mostaru.
rekao komsic da ce ga zatvoriti..
Ceca u Parizuuuu
Ni izbor HDZ-a u RH nije dobar za BiH, pa šutimo, ne čačkamo po tuđim avlijama, zato sikter iza svoje ograde.
Bože moj, nije ni Plenković dobar. Ni za Cro ni za BiH. Ali je izabran...
Glasajte i vi za bosnjake, izaberite nam SDP, ko vam brani.
Tek će sad da vide u sarajevu bh muslimani šta je ručna kočnica dragana čovića
Izvinite Hrvatska ekcelencijo i gradjaninu prvog reda, jel to znaci da mi koji nismo konstitutivni ne bi trebali imati pravo glasa? Ako ne mozemo glasati za Hrvate, da li nam je dozvoljeno da glasamo za Bosnjake? Hvala unaprijed.
Ko te yebe uzo-ovac?mars u svoju ndhaziju i tamo pametuj!:)
Niko te ništa nije pitao!