Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanima me da li Dodik ima šta reći o pripadnici LBGT populacije, pošto redovno ih vrijeđa pa da vidimo da li smije ovu ?
Pozicija koja je jako odgovorna i očekivano preuzima Ana Brnabić. Puno sreće na novom mestu i zadatku.
Sto neorganizujete paradu u BG kad imate na čelu drzave osobu koja pripada toj populaciji.Gdje je uticaj nestao ,sta je reci?
Lezi bezi.... fujjjj
Sto bi nas Dodik rekao poprilična je to ciganija😂
Ana Brnabić je pokazala posvećenost i radnu etiku u svom dosadašnjem radu. Verujem da će kao predsednica parlamenta nastaviti da doprinosi napretku naše zemlje.
Čestitam Ani Brnabić na izboru za predsednicu Narodne skupštine. Verujem u vašu sposobnost da efikasno zastupate interese građana i unapređujete našu demokratiju.
Ana Brnabić ima priliku da pokaže svoje liderstvo i veštine u vođenju parlamenta. Srećno u obavljanju novih dužnosti!
Još jednom čestitam Ani Brnabić na imenovanju za predsednicu Narodne skupštine. Neka vaša vizija i odlučnost budu vodilja u donošenju važnih odluka za dobrobit naše zemlje.
Čestitke Ani, biće dobra predsednica skupštine i odlično obavljati svoj posao!
Što se tiče ovih iz opozicije, sa takvim ponašanjem nije im ni mesto u skupštini!
Ana je veoma dobro rešenje za predsednicu skupštine!
Ana Brnabić ima priliku da pokaže svoje vođstvo i veštine u Narodnoj skupštini. Srećno u vašem novom zadatku!
Čestitke Ani Brnabić na novoj ulozi. Neka vaša odlučnost i radna etika budu pokretačka snaga za ostvarenje ciljeva naše zemlje.
Srećno, predsednice Brnabić! Vaša hrabrost i integritet su ključni za vođenje naše države ka prosperitetu i stabilnosti.
Ana Brnabić je dokazala svoju stručnost i posvećenost u javnom služenju. Verujem da će kao predsednica Narodne skupštine nastaviti da donosi pozitivne promene.