Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je velika stvar za Hrvate. cestitam vladi. A bosnjo nek i dalje glasa SDA i masta o Turskoj, bit ce im samo gore. Doduse, ovamo ionako 90% SDA glasaca pljuje na Ameriku, Europu, Izrael itd a svak od njih bi prodao i zenu i djecu da moze raditi negdje na zapadu.
TAko je kad imate Vladu koja brine o potreba gradjana. ZAhvaljujuci nasoj Vladi, posebno SDA, nas ce ograditi zidom od 15 m
Ukinula bi Amerika i vize za Bošnjake međutim oni brlo dobro znaju da se dio terorista koji su se zabili avionima u blizance ima ratni put u postrojbama Armije BiH.
Ukidajte i nama za Ameriku, Veliku Britaniju, Kanadu, Australiju i Japan. Kao što nam je ukinut vojni rok i još nekih stvari.
Dobro, svaka čast Trsmou, nekidu. Dokurč... Su
u njemackoj nemozemo 9,50€/satu zaradit zato idemi sad u USA za 9.50$
Kod naske je najbitnije imati diplomatski pasos i tu se prica zavrsava. Ima "tamo nekih" zemalja koje u svakoj ambasadi izdaju novi pasos. Nase ambasade, u mnogim zemljama, izdaju putni nalog umjesto pasosa. Lideri "tamo nekih" zemalja, rade na bezviznom rezimu za svoje gradjane, a nase lidere zaboli ra.c,ku. Kad sta dojde po inerciji ( Jevropa), lideri zasluge pripisuju sebi. Hajd kad pogan misli prvo na sebe, al ni ne pomislja misliti na one koje zastupa!
Da, ali evo kazu da ce sa aerodroma vracati ove sto imaju putovnice, a pise da su iz BH. 😒
jel hrvatima ili građanima Hrvatske tj. posjednicima hrvatskih putovnica?
Bosna možda neće u Evropu, ali Bosanci sigurno hoće, jer nije važno kojem se Bogu molimo (iako nas dobar to i ne radi), ili kojem narodu pripadamo, mi Bosanci ćemo uskoro postati endemska vrsta, a dobru vrijednu "raju" će zamjeniti razni doseljenici iz Arapskih zemalja i Turske. Po prvi put mogu da kažem, veliki je znak upita šta će se desiti sa ovim Bermudskim trokutom Evrope.
@dzidara7 *iako nas dobar dio to i ne radi
Kakav luksuz mogu gdje hocu,a kuca i moja djedovina je u bih samo ulagati jos jace,nema vam nista od politike gledajte sebe samo tako cete uspjeti.
Realno, tako i treba. Bilo bi dobro da i nama sa BiH pasošima jednom ukinu.
Vidite li ljudi sta je drzava.
Nije više Amerika privlačna, nekad bilo, sad nam daju bezvizni režim.
Nema razloga za plakanje. Bošnjaci mogu u Tursku bez vize. Svima ponešto.