Analiza vojnih analitičara
0
Američki protivraketni štit na Balkanu?
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Srba Srba najjaci si od sve djece. Treba te u muzej.
A uz sve bi i vehabije napustile tlo BIH te bi jednim udarcem rijesili tri prijetnje iz Srbije, RS-a i vehabija. Ostali bi samo jos ovi sto traze treci entitet, ali oni se bar pozivaju na kulturu pa bi s njima vodili kulturni dijalog godinama. I to je lakse nego s ovim globalnim budalama tipa Dodika i Cerica. :)
Zasto ne u BIH. Evo recimo kod Tuzle postoji mnogo infrastrukture i mnogo je vise razvijeno nego Kosovo. Sta ce na Kosovu kad ni ceg nema. Nadam se da imamo ljude bliske americkoj administraciji pa da dovedemo US armiju u Federaciju. To bi nas priblizilo americi vise nego evropi. A i trebamo biti blize Amerikancima nego ovim netrpeljivim krscanima iz EU.
Na Balkanu postoje preko hiljadu raketa spremnih za lazniranje,najvise na podrcju gde zive oni sto se cuju lojem.U 1991-1995 su Srbi i hrvati poprilacan broj tih raketa lansirali ali nijedna nazalost raketa nije uspjela da se odvoji od tla i poleti sve do zadnje je bio neuspijo pokusaj lansiranja.Srbi i hrvati nestrpljivo cekaju kada ce opet biti sezona lansiranja raketa bez obzira na uspesno ili neuspepsno poletanje raketa.Goriva s eima strucnih ekipa ne fali samo cekamo pocetak sezone lansiranja .
Fala bogu nema vise ruskog,pardon srpskog KURCENJA...FEDERALIZACIJA SRBIJE SE NASTAVLJA,KATARZA NA POMOLU...presjesce vam i prasetina i rakija i pevaljke...SVE VAM DEMONSKO J.E.B.E.M
u grandijoznoj svjetskoj sili ----RS---- u poslednjih 6 mjeseci ostalo 20.000 radnika bez posla..znaci dobili otkaz :-) zivio MILORAD DODIK..slava mu vjecna bila i nadamo se da ce vam biti premijer dokle god postoji taj bosanskohercegovacki enitet.
@srba, srbija ko Nokia..sve manja i manja.. :-) mamu ti na kolac...;)
Sejo klocu raduj se bajramu.
@srba, srbija ko Nokia..sve manja i manja.. :-) mamu ti na kolac...;)
@ Srba - e, pa zar si ovde? nisi u beogradu zajedno sa 1389, obrazom i ostalim srpskim pecinarima? zar imas vremena da postas komente dok svi silni srpski manastiri na kosovu ocekuju tvoj obilazak i pomoc brate! spasi brate Srba, spasi nas nevernike, gejeve, muslimane, hrvate i ostale nepodobne! spasi svevisnji brate Srba! ti si nam zadnja nada!
@mr skendi Cuo sam da hoce da postave u Gluhoj Bukovici, jer je dobro zvucno izolovana :)))) , ali se bune seljaci :) Mada mozda ako izmjeste ckrvu, mozda bude u dvoristu kod nane Fate :) Zasluzila je nana da ima prst na crvenom dugmetu :)
posto se ja razumijem u vojnu strategiju otkricu vam da ce raketni stit biti postavljen u zebinu sumu
Američki protivraketni štit,možda u Bosni,sve je moguće ?!
pred rat (greska u prethodnom postu, radi nervoznog i ljutog kuckanja, cuj hrvatskih vojnih analiticara)
hrvatskih analiticara?? haj vratite se pred rad u nas procitajte sta su predvidjali. veci kredibilitet ima smećar u rio da janeiru da prica o nuklearnoj fizici!