Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pvo upozorenje vazi sano za sjever kosova tano ima ekstrenista.
Gdje su srbi tu je terorizam.
Kako ovi znaju kada i gdje ce biti napadi, osim ako ih sami ne organizuju? Pa nije vremenska prognoza...
Zadatak svim Klixašima, navedite jednu državu koja je za 5 godina učešča u IOC-u osvojila zlatne medalje na: Olimpijskim igrama, Evropskim igrama, Evropskim igrama za mlade, broncu na Olimpijadi za mlade Navedite jednu državu koja ima bolji uspon u sportu od Kosova?
Meni se čini da si ti neka uvrijeđena djevojčica, čim postavljaš tako glupa pitanja..
Ja sam u Sarajevu, rođeni Sarajlija, lokacija Marijin Dvor ako je baš nekome bitno, a i ovdje se košarka slabo igra, u Bugojnu nisam nikada ni bio, mislim da je sport u Bugojnu propao, znaš i sam šta se desilo sa fudbalskim klubovima, to je žalosno, a što se košarke tiče fkt nemam pojma..Selmo je katolibanski demi-god i zato sam uzeo njega za nickname..
Amerima su bitni resursi, kad eksploatisu sva prirodna bogatstva Kosova, samo ce da odu i da ostave Haradinajeve pajtase na cedilu, a sto se tice baze, pa oni vec imaju bazu u Rumuniji, tako da ovu na Kosovu mogu za cas da razmontiraju.
što ne satraše Srbiju breeee zar ona nije najbogatija svim i svačim u Evropi ?😂😂😂😂😝😜
@VitezIstine ne vec ce da se fokusiraju na sledece dijelove srbije bogate resursima. Tako sto ce da pocnu prosirenje albanije prema nišu
ahahahs..ublehe...