Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi su dvodimenzionalan narod s težnjom ka prostatluku. Životinje koriste svoje resurse znatno sređenije nego ovi naopaki stvorovi, čija pripadnost ljudskoj rasi je u velikom zakašnjenju." Ser Piter Justinov, glumac, ambasador UNESCO, 10. lipnja 1993
ovaj ima uticaja ko moj komsija sa 3. sprata
Lagao si i u doba Mire da ćeš isprazniti Kosovo, ako treba, lagao si da Spska vojska i policija nikada neće napustiti svoj narod, lagao si da Kosovo nikada neće biti država, a da će se mijenjati Kosovo za RS i još milion gluposti. Mirjanino nedonošće i veliki srbijanski glupson. Karikatura!
ministar vojni a dezerter
lud i zbunjenog - normalnog u mali mozak
Vulin je zagovarao mrznju i rat na Kosovu,,,to je jedini Fasista kome je zabranjen pristup Kosovu,,,
AČI DEVLEHA KOSOVO!!! na vašem jeziku cigani.
Najbolje je za Srbiju rekao Milanović: " šaka jada..."
Najbolje je za Srbiju rekao Milanović: " šaka jada..."
Duvaj u sultana, gremline! hahahahah
@pashapasha javljam se sa tvoje materešine, a da je masna, masna je. evo, umastio sam telefon. hahahahah
Tz nece biti na kosovu!!
interesantno, ako nema priznanja znači da se razgovara da li Albance potjerati /istrijebiti sa teritorije Kosova ili im dati bar trećinu mjesta u vladi i mjesto predsjednika ili premijera u najnovijoj državi Srba itd. Čini mi se da oni koji odbijaju priznanje nisu ni za ovu zadnju varijantu, pa šta onda ostaje...baš me zanima kako će izaći iz ovog kruga laźi
Pa kad Kosovo nije država nego Srbija, pa hajde okači te Srpske zastave tamo ili možda na graničnim prijelazima
E jest vam plan u p.m...:)
Kosovo je medunarodno priznata nezavisna i suverena drzava od Smrdistana(Servije-Sluge) Svest ce je EU i USA na Beogradski-pasaluk haaha jadee prave.