Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prizor kao iz gospodara prstenova... brnabic ista Frodo
Vucic par mjeseci pred Oluju, govorio narodu u Glini da ustaska noga nece krociti na u Krajinu.I danas taj isti narod glasa za njega, negdje oko 80%.I unistava buducnost cijelog naroda u Srbiji.Ako ovo nije dokaz, da smo lud narod, sta dalje.Jedini gori od nas su islamizovani Srbi,koji vjeruju da Alija nije organizovao Srebrenicu.
... I Gandalf crni!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čudo jedno koliko ovi mogu lagati. Sad kao SR i RS bili nekad u zavadi pa im zbog toga propao plan velike srbije. Nevjerovatni mitomani, samo koga pokušavaju obmanuti više.
Dubravko@,,recitovali su neku pjesmicu kako srbi nikada nisu mahali bijelom zastavom,,takoreci nikad se nisu predali i pobjegli od boja,,a recitovali su je na raci,,kuda je 250000 srba pobjeglo iz rsk u srbiju,,taj narod je umobolan
Oluja je posljedica, a uzrok ste bili ti i takvi kao ti.
Toplo se nadam da ste naučili školu,zbog svih naroda koji žive na ovim prostorima.
Stojan Mutikasa..
Da niste radili ono sto jeste nebi ni bilo ni oluje ni nicega drugoga a Vas slogan je bio svi srbi u jednoj drzavi tako da je oluja samo jedan rezultat toga
Ali moramo otrkiti i sve uzase koje su srbi pocinili!
SRPSKI ratni zlocinci, zlikovci, genocidasi : Radovan Karadzic, Ratko Mladic, Momcilo Krajisnik, Radoslav Brdjanin, Vojislav Seselj, Biljana Plavsic, braca Lukici,Drazen Erdemovic, Vinko Pandurevic, Vujadin Popovic, Stanislav Galic, Dragomir Milosevic, Ljubisa Beara, Simo Zaric, Radoslav Krstic,Momir Talic,Zdravko Tolimir,Drago Nikolic,Ljubomir Borovcanin,Dragan Jokic,Vidoje Blagojevic, Miroslav Deronjic,Darko Mrdja,Radivoje Miletic,Goran Jelisic,Stevan Todorovic,Gojko Jovanovic.Ima ih jos.
POTPUNO je nevjerovatno kako se srbogenocidasi podlo i drsko ponasaju, sve svoje zrtve glorifikuju i uvelicavaju, sa ciljem stvaranja mrznje i netrpeljivosti prema drugima, a sa druge strane negiraju ocigledne masovne, planirane, sistematicne i dokazane zlocine i Genocid koje su cak dva nezavisna i medjunarodna suda u Den Hagu potpuno i nedvojbeno dokazali i osudili VRS i MUPRS za Genocid, a Srbiju da nije sprijecila, iako je mogla i bila obavezna da to sprijeci. Pokvareni srpski olos.
Sanjaj vucko,sanjaj nije zabranjeno,a to dvoje podguznih muha slobodno nosi sa sobom i nikad ih ne vracaj.
Do 1991.god. Slovenija i Hrvatska su stvarali u bivšoj Jugoslaviji-srboslaviji 70 posto bruto naconalnog dodotka a u kraljevini Jugoslaviji 80 posto.
ja se slazem da nece biti vise oluje al ako budete pomislili na veliku srbiju,republiku srbsku krainu ili otcjepljenje od bosne eto vam uragana
ma vidi ekipa kao iz MARATONCI TRČE POČASNI KRUG
a kad su se to srbija i republika srpska “svadjale”?
Bivši ambasador Njemaćke u srbiji COBEL koga je srbija proglasila persona non grata rekao je: moramo srbiju svesti na 4.5 miliona stanovnika jer je srbija remetilaćki faktor i na Balkanu i Evropi.Danas srbija ima de facto manje od 5,5 miliona stanovnoka.
Brnabic isti Frodo
Jedi govna pickousti