Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovi uzivaju u čistom zlu a garant su mira
Srbima uvijek dobar onaj koga svjetska javnost osudjuje. Znamo mi to odavno...
Cega se pametan stidi, budala se time ponosi
A sta drugo ocekivati
Sramno i jadno!
Slovenci su ih prvi odyebali, sad kad Djikanlija ode u Sloveniju da radi, manji je od makovog zrna, Hrvati su ih satrali i sad su u EU, Albanci su ih nadmudrili visegodisnjim lobiranjem i sad uzivaju u slobodi, Crnogorci trenutno cine istu stvar jer je i njima postalo jasno kakvo je zlo Djikanizam, samo jos Bosnjo pokusava od krvozednih zvijeri da napravi insana. Zato je Bosnjo donji i bice donji sve dok mu ne dodje iz guzice u glavu. Srbi su neprijatelji BiH, najveci.
@Sezam A šta Bošnjo po tvojoj logici treba da radi? Kako ne shvataš da su Kosovo i RS slični slučajevi. Bošnjo u RS ne može ništa bez rata, kao ni Srbin na Kosovu.
Sta bi ovaj picousti rekao da neko Antu nagradi?
Mir mosnje
Prvi put u zadnjih 200 godina si Srbi dobili teritorij preko Drine.. i zove se republika srbska
genocidasi ciganski
Srbiju ce nato morat restartovat ponovo
Govnar govnima govnari..
Vučiću, što si gledao Sarajevo sa brda - gledao si!!!! Pjeni!!! Sada vas znamo kako mislite, makar i med davali!!!
Koliko hzla na jednom mjestu....!
@Godot zla....
Naser Oric je za dlaku propustio odlikovanje. Mozda do godine.
Eh gospodo vi sto se predstavljate šatro patriote BIH al samo kad su izbori,jel vam sve objasnjeno sa ovom porukom,KO JE VUČIĆ.Mislim jako dvosmisleno I licemjerno od strane Vučića,fol stalo mu do mira,nego ako ista u tom panju od glave imate vi gospodo koji nas predstavljate pojačaj te namjensku industriju osim tih vaših balavih i interes sfera
pasja faca