Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahahaha Smrdija ima najveći rast u Ojropi... a Zemlja je ravna ploča!
A ti dizajniraj svoju istinu i činjenično potkrepljene podatke. Vidim sebi i drugima dizajniraš neobična imena, doduse subjektivno, ali kreativnost je na delu. "OJROPA" !? Šta je to, staroarapski naziv za Evropu?
care moj, dok ovi pričaju o vojnim rokovima, ja vam savjetujem uhvatite se freelacinga...Dok oni palamude, vi lagano radite za strance a kada bi kojim slučajem došlo do frke, pobjeći glavom bez obzira...Što ovi više palamude vi više radite i ostavarujte zaradu...pa kad krene raja u vojsku vi fino na more na uživanje.... Izaberite pravu realu a ne ovu koju vam serviraju političari...Što imate više keša sve vam je gluplje što ovi političari pričaju...
@Aoin Preporučujem ti vaspitno-obrazovnu ustanovu, ali nikako pre zdravstvene
kazem ja ljudima a oni ne vjeruju Dok likovi tipa Karadjordja ili Seselja vode Srbe,..Srbi prave probleme okupatoru ali se srpske glave kotrljaju Dok tipovi kao Obrenovic i Vucic vode Srbe,..tad se Srbi krotki i pitomi prave,..al se uvijek glave srpskih dusmana masovno valjaju na kraju
@Aoin Bravo naučniče, tog tvog otkrića se pridržavaju i mnogo naprednije nacije. Recimo NATO pakt, pošalje avione na 10.000 metara i brodove na Sredozemlju i bombarduje šta stigne, sve sa srcem u junaka
Imali smo mi nekad jednu vojsku pa se raspala, a da nas niko izvana nije napao. Tako vučiću, znači da ti treba vojska protiv vlastitog naroda!
Polahko se spremaju za otimanje Rs..a, mi smo naivni ako ne uvedemo isto (ja sam protiv rata i cak mislim da ravnopravnost snaga je dobra taktika kako da se spreci rat.. jer drugacije nas mogu zgaziti po volji i vjerujem da su spremni na to.. a ovako i oni ce imati sta razmisliti. a mladi muskarci nasi bi manje visili u kladionici, kaficima, radicalizmu..
Dok Bošnjo sjedi u kladionici uz karlovačko i sabura i sabura .
Bošnjo je onda daleko pametniji, jer samo umobolnik može da gine za ovakve države i ovu garnituru na vlasti. Da gineš ili postaneš invalid da bi se lopovi nakrali i onda mokrili po tebi za koju godinu.
Ono sta je vidin ka najbitnije u vezi vojnog roka je to da ova danasnja mladez vidi da Real Life nije nekakva video igrica i da nema respawna :)
Psihopat i Srbin. Ti mater, koja nesretna kombinacija.
Sto bi reka Dzordje Balasevic, Odjebi JNA uzela si mi godinu ziivota!!
Uvodjenjem obaveznog vojnog roka, MIG-ova, povecanjem namjenske proizvodnje naoruzanja Vucic i Srbija se spremaju za rat na najmanje dva fronta istovremeno.
HAHHAHAHAHAHAHA dobar dobar :D
Vučić: Situacija u Evropi komplikovanija nego pred Prvi svjetski rat http://balkans.aljazeera.net/vijesti/vucic-situacija-u-evropi-komplikovanija-nego-pred-prvi-svjetski-rat
Bajram Šerif Mubarek Olsun 😁
Odbicemo ovog shupka na referendumu. Nek ga pushi.
Kako će nam djeca u vojsku kad nam vozovi više ne voze niti vlakovi navlače
Vojni rok za fanatike koji puske sanjaju...