Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moze i jedna vijest proci bez sirenja je*enog nacionalizma?! I to ko ga siri?! Siri ga neka balavurdija sto o ratu samo zna iz prica, dajte ba ne se*ite, idite u skolu i sutite, ne petljajte se u stvari koje ne razumijete!
jel se ono podravkin gulaš nazire iza dačića hehehe :)
Karadjordjevo, ko zna koji dio po redu...
--- Drugog dana nakon sastan ka sa ČLANOM predsjedništva ČOvićem !! Plenković će se neslužbeno sastati s predsjedavajućim Vijeća BiH Denisom Zvizdićem. Istakao je kako u naredna dva mjeseca, dok je još predsjednik Vlade Srbije, mora riješiti bezbroj problema. ??? Kad Čović nije mogao doći njemu na objavu i proslavu pobjede ( zauzet pripremama) , normalno je da prvi dan u svojstvu predsjednika Srbije ide Vučić njemu, a Bošnjaci i patuljci ne kontaju ništa !!
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/covic-s-hrvatskim-premijerom-razgovarao-o-hapsenjima-u-orasju/520063/
Ide da zavrsi posao da Miskovic kupi Agrokor. Tako da ce Srbija biti vlasnik Agrokora i to ce biti najtezi udarac za hrvate, ali bolje im i to nego 30.000 nezaposleni
Jesi li mislio na Vučica j..bo ti om mamu kosovska. Misliš Bošnjaci glupi pa ćeš im moći na tako jeftinu foru poturiti četnika za lidera. J..bo te region nas interesuje jaka Bosna.
nije ovo slučajno, ovo se ponavlja Karađorđevo, ali s jednom maleckom razlikom: sada i sda (čitaj bakir) aktivno radi na podjeli Bosne. Njima treba fildzan drzava u kojoj ce, uz arapske pare i pokroviteljstvo, fenomenalno živjeti. Daj Bože da griješim
ne euzubillah... nista od fildzana brt dok je tuzle I zenice
što mi ne namlatimo ovog šešeljovca što se on navrzo naBosnu hebem ga uusta vlaška, nekide u bugarsku
MRS IZ MOSTARA DJUBRE CETNICKO
sta ti imas sa HB??? drzi se ti svog rezervata poturceni zli srbine
Jel se to Covic sada ulizuje i Vucicu??? HDZ-ovsko dupelizanje nema kraja kad je fotelja u pitanju.
Klix nadmašio sve portale u Srbiji po vestima o Vučiću i izborima!
ovo je medijsko zlostavljanje,ima li tv kanal ili portal da ne prikazuje vucica,jeste li vi normalni,budale druge budale pretvaraju u idole
zokorlic ga je podrzao, a covic je za veliku srbiju. Bakir je za tursku a turska je na istoku sa rusima, srbija je za istok. Sve je to ista bagra i svi su oni neprijatelji Bosne. Bosni je od Tvrtka mjesto na zapadu.
Član Predsjedništva, je samo 1/3 Predsjedništva! Legitimaciju BiH nosi Predsjedništvo. Poštivanje suverenosti BiH podrazumjeva uvažavanje njene strukture i institucija, a ne deklarativnim izjavama. Srbija nije neozbiljna država, ni Vučić neodgovoran političar, da se zaobilaze institucije susjedne zemlje! I biće vrlo ružno, ako recimo Bakir, "malo skokne do Pazara", da se "vidi sa Zukorlićem"!
orion191,pa propustio si,bio je Bakir nedavno do Pazara! Sto bi bio problem da poseti svoj narod,to samo vama u Federaciji smeta. Neka se obilaze,pomazu.
@mirkas072 Zato što su države subjekti međunarodnog prava, a ne narodi. Zato što su države članice UN, a ne narodi. Narodi suverenitet i konstitutivnost ostvaruju u državama u kojima žive, a ne na nekom drugom mjestu. Međunarodni odnosi imaju pravila, nije to posjeta rođacima. Pa i kada odeš rođacima na selo, običaj je da rođaci pozovu bliže komšije na kafu. Jeli tako drugarice, zato nema šta tražiti po Pazaru ni bakir... Može ali preko BGD!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
I ona podguzna uš od Dodika na bini odmah iza njega. Ne može ništa bez primitivne konjine iz Laktaša.