Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"POPRAVLJAMO KISHOBRANEEEE\" ! Cigani nazad Kaukazu .....odakle i dolazite
jos malo pa nestalo!!!!!!!!tako ce i sa srbijom biti ,s vremenom ce i srbija nestati sa lica zemlje,jos vojvodina i sandzak da se odvoje i nesta srbije,hahahhahahahahahhaahha,dobro neko rece;niko nece sa smrdljivim srbima,hehehehehehhehehehhehehe!!!!!!!!!!!!
Papak ti nisi razumio komentare,šta se prviš pametan možeš takav i ostati.
joj kretena sto pisu da sad kosovo ima izlaz na more. koji ovde idioti citaju i komentarisu pa to je strasno zar sarajevo-x citaju samo papci il samo papci sad zive u sarajevu. kosriste luku ko sto mi koristimo ploce a imamo izlaz u neumu al ne koristimo neum ko luku vjerovatno i srbija ima negdje u crnoj gori luku
ma super, sad ce \"braca\" da izvoze heroin i genetski manipulisan kokain svojim brodovima iz svoje luke.. Damn people..
Ujedinjenje Srbije Kosova i Albanije bi bio sljedeći korak. Sjedinjene šiptarske države.
IZVOZITI CE CETE; ONO MALO STO IH JE OSTALO NA KOSOVU !!!!!!!!!!!!!
jao kuku lele,braco svrbi,sta da radimo,ode Kosovo,ode zena ode deca,ode sve u pm,osta nam pasaluk,al nezna se dokad,eno i Sandzak se sprema za odcepljenje i pripajanje Bosni,au kuku lelelelelele,a ode nam i milorad u aps,oj propadosmo nacisto,kuku lelele
Misliš da neko hoće sa vama lojavcima kretino? Dajte im luku u Neumu lojavi.
selim se u kosovo, *ebo ti BiH i ove vlahe ovdje :-)... Tamo je 100% germs free
vidi ,vidi sto vlasine pijene od muke,kosovo nikada vise srbija,hehehehehhehehe!!!!!!!! niko nece sa smrdljivim srbima!!!!!!!!!
Kolka got je Srbija uvijek ce biti veca od omog cmonjka sto je osto vama raspadom bih.Uzivajte u kaknju,zenici ,tuzli i zivinicama naravno.
HAHAAHAHAHAA Pa sta ce im luka kad ni struje nemaju na Kosovu :D Non stop su im restrikcije ! Jedino sto ce imati uvijek svijezeg kokaina i heroina... Mada sto neko rece dobro je to sto im daju luku! Konacno ce Shipte imati jasno pokazan put kretanja, koji im u buducnosti ne gine ! Povratak kuci - pravac Albanija! :D
hhahaha,tipicna SDB ovska demagogija.,ako si albanac onda si garant narko diler. Ali ni to vam ne pomaze,kasno marko na kosovo stize HAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA A SAD bratjo srbovi,galamite do mile volje,nek vas cuje celi svet,KOSOVO JE DRZAVA,SRBIJA SE SUZAVA.
a mi klinac imamo Ploce koje smo i izgradili...