Tanja Fajon u Tirani
0
"Albanci bez viza prije Božića"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
YU-star, dobar text, svi znaju to sem srba, zapravo sem onih koji bi trebali da znaju, ili znaju pa se stide ako imaju stida, aprisvojiti tudje to im je u [email protected]
JEL IMA U UMETU NEKI PRAZNIK NALIK BOZICU...MOZDA CE I ONI HIDZRETSKOG BOZICA 2010
A oni koji su iz BiH i ne slave ni jedan od Bozica, vec odavno imaju EU pasose! ;D
Da li ste znali? Da je u Bitki Na Kosovu vise serva(sluga) bilo na strani Osmanlija nego sto ih je bilo u Bosnjacko.-Albanskoj vojsci koja ih je docekala na Kosovu?
nemojte ih ba nikad ukinut ... Kakav je to rok prije bozica ? krstasi pravi ocam ..
ja koliko znam s.r.b.i. nikad nisu živjeli u gradovima ,( primjer BL i ostali gradovi )njihovi nazovi domovi ili ti kućice su bile na rubu šume ,glavni ulaz okrenut prema livadi , a zadnji prema šumi,drugi komšija 500 metara dalje itd. njima i da daju plaćenu kartu i pasoš da mogu putovati oni nebi nikud otišli jer ne znaju dalje od šume i šumskih puteva .
Sejo, opet si zaboravio popiti tablete. I ne zaboravi, nisi ti Sejo ti si Slobodan. Uvijek zaboravljas svoje ime. Ili se mozda stidis sto si Srbin? Cccc.....
Oblacicu znam da panglu,malo te Alzemheimer muci..nisam bolan iz BL.,a da prave raje ima jos uvijek u BL si u pravu.Ti sebe nazivas rajom jel da..ljakse iz predgradja Laktasa ili jos gore Josavka i sl.Mozes slobodno da mi ga trljas dacu ti dvije marke OK
Pa jadan ne bio u Bosni i Albaniji ima i nemuslimana koji su jednakopravni gradjani obje zemlje. Sa druge strane, ima muslimana porijeklom iz Sandzaka i oni koji i dalje zive oko bihaca koji posjeduju pasose Hrvatske i Srbije. Sta ces sad?
što je ova vlahinja dobra...al\' bi joj prskalo iz pič.kke...krvarila bi ko Kosovka djevojka na Kosovu ravnom 1389.g
koji si ti pacenik muslimanski dodje mi da se rasplacem kad te vidim jadni takvi kao ti
i opet Kobilić malo navratio do begova, ne može srpska raja i ketovi bez svojih begova...
vlašino vi se brinite za svoje narkomane, pedere i lezbače..srpska nacija pedera, lezbača, huligana, genocidaša i degenerika...izumirete kao pacovi od kuge..
evo ga i OBALIC - besposlena vlaska ekipa je kompletna :D
Pa nece nam ukinuti vize dok Dodo prijeti tamo iz sume,pa daj te ljudi nece evropa nase smece,imaju oni svog