Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli to onaj mesarov sin iz Hadžića
Ne daj se druže !!!
ma marš u p.m
Moj Jasa , ocito da ti je kod babe Dadana u buregdzinici dosadilo mjesit tijesto za bureke i zeljanice.
Meni bas pravo fin mojito shweppes..
Evo vec se javljaju inspektori sa Klix-a,koji su inace zavrsili FBI Akademiju.. Narkokartel se ne definise na osnovu "grama i kilograma"...nego na osnovu organizacije i cilja iste.. Niti se "jacina" narkokartela mjeri "gramima,kilogramima i tonama",nego na osnovu organizacije...
Mohito u la la 💃👫🙋
Ovo je udar na bošnjake u HrvatskojNe daju im da rade sramota.
"Jasmin Merdžanović iz BiH jedan je od uhapšenih u jučerašnjoj akciji hrvatske policije pod kodnim nazivom Mohito, a kojom je razbijen balkanski narkokartel te je uhapšeno 10 osoba kod kojih je pronađeno više od 700 grama kokaina i spida." Policijo iz tri države, uradili ste dobar posao. Razbili ste balkanski narkokartel od 700 g kokaina i spida. Njih 10 je uhapšeno. Lanca nema, nema 700 g droge. :)))) Dobro je!
Trgovci drogom su otvoreni neprijatelji društva. Uništavaju živote najčešće mladih ljudi. Istina, ovi su sami krivi što su labilni, ali je više kriv onaj ko im to donosi jer vara i njih i zakone. Ekstra problem je što ovdje mladi dobiju droge sumnjivog kvaliteta pa ni sami ne znaju čime se ubijaju. Prema tome, za dilere najstrožije kazne i pretvorite ih u doživotne zeničke ku.čke dok sami ne pomru od gu.žnjave.
Nista se ne brinite imamo mi vise lanaca. Nasim glasacima nesmije nestati bijelog praha. Vas vodja iz uvrnutog tornja
čenga kolko paraaaa? kolko paraaaaa?
hehehe, ovaj jaci od Eskobara, bravooo ORGANI GONJENJA
kofkaaa
Bravo Jasmineeee,tako se nacija predstavlja.
Bh. poduzetnici koji ne placaju porez