Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram ih bilo,kad su uzeli 5000 km javljali su se na telefon..tacno za udaviti odgovorne..
Kako se lijeci od autizma i znaju li u Svedskoj i Finskoj za Cryo Svae da bi vrijedio argument "poznata u cijelom svijetu"?
Toliko su navaljivali na trudnice, bio im je dopusten ulazak i na trudnicke vjezbe, i u cekaonice, bili su gori od Jehovinih svjedoka!! Licno ne vjerujem da su celije unistene, prevrijedne su a da bi propale zbog propustenog leta..ali eto, ko zna..
Vigemark ima bolji frižider he he
Ovaj fakat mislio da može izliječiti autizam?
de ti mu reci sa nemere, bosnjo s 4 osnovne. kakav smo narod pih
@Kal El Kad takvi poput tebe znaju koristiti internet, onda se i rak rakova moze izlijeciti...
šta čovjek sve radi za svoje dijete. ali eto treba imati i znanje prvo.svaka čast.za sve ima lijeka samo treba raditi na tome.
Aferim za roditelje i advokatsko znanje i upornost. Aferim. Da su naši advokati ovako bili uporni Bosna bi 5 puta dobila srbiju za agresiju. Ali mr. Izmetbegović se nije udostojio ni pokrenuti postupak. Izdajnik.
@500gMijenjanjaDNA Ko ti ispiriča tu priču o agresiji ? Ne može te se pomiriti sa činjenicom da vam je narod koji je brojčano činio 1/3 stanovništva BiH, 4 godine zavrtao uši, a to radi i dan danas.
Srbin kaže nekome radi nešto?vic stoljeća!🐗🐗🐗🐗
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
treba ih do gaca izuti na medjunarodnom sudu .banda ..
susosjećam sa obitelji. ovo je prestrašno. 😔