Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlocin u Srebrenici je nasa sramota... ali moras sagledati uzroke koji su doveli do Srebrenice! Nije istorija pocela sa Srebrenicom! Opet, kazem ne opravdavam zlocin u Srebrenici, jer je nanio ogromnu stetu srpskom narodu, ja samo kazem da su Srbi muslimanske vjeroispovjesti prihvatili suzivot sa Srbima pravoslavcima u srpskoj drzavi, jer je jedino ona prirodna, nikad do Srebrenice nebi doslo, i izbjegli bismo svu tragediju koja nas je zadesila!
E ovih budala bošnjačića majko mila.
srb-in 13.02.2010. u 16:19 @ GLUPO Bosanac Elvire, mamu ti natakarim, kome ti imas sta da kazes... Srbi su jean od najstarijih naroda koji zive u Europi, i uvijek su bili SLOBODARSKI narod.Srbi jesu bili porobljeni petsto godina od strane Turaka ali su hrabro i to izdrzali osim pojedinaca, otpada kao sto si ti koji su se poturcili i DALJE STE BILI ROBOVI, SAMO STO STE MORALI ZVALIT SH U P A K AGAMA, BEGOVIMA I PASHAMA ZA KOMADIC HLJEBA.. Gdje si to ti Historiju citao te nisu postojali Srbi i Hrvati a postojali vi Bosnjaci (Poturice)..Vjerovatno si naucio to u mejtefu...Srbi su donijeli slobodu Balkanu od Turaka, Austrougara, Nijemaca, a vi ste gamad uvijek bili na strani fasista i gubitnika... Imate samo dva intelektuaca u svojoj jadnoj historiji:Selimovica i Kusturicu, a i po njima ste se P O S R A L I.. . Niste GA mogli GA PRIMITI U SH U P A K (ISLAM) u 14 i 15 stoljecu nego u 16 i nadalje ste ga PRIMALI SVE DO K SRBI NISU OTJERALI TURKE SA BALKANA PA ŠTA ?
Na ovoj temi ne smiju se vrijedjati ljudi.
Pa šta ono u Srebrenici uradiše Srbi Kršćani Srbima Muslimanima.
Kad nestanu argumenti onda slusamo takve recenice poput tvoje, koje su odraz ocaja i nemocu. Ja sam citirao Konstantina Porfirogeneta, a koga ti citiras? Fatu Orlovic? btw ne koristi nik đetić, jer niti jedan pravi Crnogorac nema takvo misljenje!
jel ovaj tlerHi u sandzaku predstavlja srbe ili bosnjake??????
auuuu,jopet jedan dokaz o svrbskoj kolektivnoj samolaži,SVE DO K SRBI NISU OTJERALI TURKE SA BALKANA.. et ludilo,njima ni bog nemože pomoći jer je i bog i logično i isus srbin šta bi drugo bio....
Jel ovo pravi ili lazni Valter?
\"Najstariji slavenski doseljenici na Balkanu su bili Srbi i Hrvati\"- Konstantin Porfirogenet! Pametnom dosta!
@ GLUPO Bosanac Elvire, mamu ti natakarim, kome ti imas sta da kazes... Srbi su jean od najstarijih naroda koji zive u Europi, i uvijek su bili SLOBODARSKI narod.Srbi jesu bili porobljeni petsto godina od strane Turaka ali su hrabro i to izdrzali osim pojedinaca, otpada kao sto si ti koji su se poturcili i DALJE STE BILI ROBOVI, SAMO STO STE MORALI ZVALIT SH U P A K AGAMA, BEGOVIMA I PASHAMA ZA KOMADIC HLJEBA.. Gdje si to ti Historiju citao te nisu postojali Srbi i Hrvati a postojali vi Bosnjaci (Poturice)..Vjerovatno si naucio to u mejtefu...Srbi su donijeli slobodu Balkanu od Turaka, Austrougara, Nijemaca, a vi ste gamad uvijek bili na strani fasista i gubitnika... Imate samo dva intelektuaca u svojoj jadnoj historiji:Selimovica i Kusturicu, a i po njima ste se P O S R A L I.. . Niste GA mogli GA PRIMITI U SH U P A K (ISLAM) u 14 i 15 stoljecu nego u 16 i nadalje ste ga PRIMALI SVE DO K SRBI NISU OTJERALI TURKE SA BALKANA..
Da, to je zasluga cerića, čija je islamska zajednica izgubila i u srbiji, kao i u ostalim djelovima bivše jugoslavije.Ostalo mu je samo da nas zajebava na 24 % teritorije dok još bude mogao. Nekad je islamskoj zajednici za prostor čitave bivše jugoslavije bilo sjedište u sarajevu, dok na čelo nisu dovukli tog visočkog hoštoplera iz amerike!
@Ludo 90, kako god, SANDZAK TREBA VRATITI MATICI BOSNI!!! I onako su ga Englezi i poklonili za zelenim stolom Srbiji 1913 godine u Bukurestu. Vrijeme je da Sandzak ide nazad matici.
SLAVUJU DA NE BUDEŠ GAVRAN?????????
isti h it ler,maajkeemi ai po mjeri je nacionalista svrbin islamske vjeroispovjesti,hihihiii