Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah spickao Vucicevih 30 miliona da napravi SNS u RSS i dobio samo 180 glasova pa sad otisao da ljubi pedu, da ispravi sta se moze...
Glad za foteljom, nije bitno gdje je stacionirana
e ovo mi je baš važna vijest :(
Svi Bosanci predjose u Beograd . Vučić iz Bugojna,sad Sukalo...pa nadam se Trivicka i sva ona cetnicka gamad sa njom samom ..
Pa kud ćeš budalo, u taj fukareluk tamo !?
pap.....k
VODI I DODIKA..NEK TI BUDE SAVJETNIK ZA KRIMINAL..
Ljudska pohlepa gladne oči
Ovaj baš ima zanimljivu priču. Uđe u skupštinu sa par stotina glasova. Čak je pomogao SNSD-u za formiranje vlasti. Na narednim izborima ipak se postavi kao prava opozicija, na priči o Davidu i ostatku antiSNSD kampanja koja je više škodila opozciji. Osvoji skoro 20000, ali pucao previsoko. Na BiH nivo, kao svaki pravi opozicionar u RS. I izvisi. Možda bi i tamo pomogao SNSD-u... Ali se oni snašli i bez njega. Sada je vrijeme da iskuša sreću sa SNS-u.
Vrhunac paradoksa je u nazivu Srpska Napredna Stranka.
Smrad smradova.Nekada perspektivni probosanski pulen iz genocidne tvorevine.
U Srbiji,BiH i Hrvatskoj nema stranaka već samo Sekte
Za ovog iz opozicije (s ove strane Drine) pričaju da ih je pravo zavalio igrajući duplu igru...