Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si zaista uveo Crnu Goru u novo poglavlje. Osvrni se oko sebe šta si uradio, nije li te sramota Dritane
On je svoje odradio..ne konda hudnjak da više nije potreban velikosrpskim nacionalistima i da će ga u smeće ko staru krpu.
Ja ne mogu da vjerujem kako isti narativ ovi izdajnici imaju. Djukanovic pojedinacno osvoji najvise glasova i onda oni izjave kako su gradjani CG nedvosmisleno pokazali da zele novog predsjednika. Cime se drogirate ljudi, to sto ce vas se udruziti pet stranaka ne znaci nista iz razloga da imate istu ideologiju odmah u startu bi imali jednog kandidata, ovako idete da izbacite Djukanovica pa cete se vi poslije rastaliti kome sta ide....Kad tad vas nece biti.
Lik koji je postao sininim za izdaju .Nit obraza ima nit se guzici boji.
Postoji li i jedan Albanac na ovom svijetu da ovog lika smatra dobronamjernim svojim sunarodnjaka.
Mi tebe hljebom ti nas kamenom sram te bilo nesoju.
ovaj covjek je peta kolona u Crnoj Gori
evo ga Konakovic
Koji rundavi palcic
Daleko je Milo od Bakira dzaba spinujete…
Dritane stidi se svojih korijena. Bićeš potrošna roba srba jadniče
Sarajevski student...dovoljno je reci.
Kako dođe Dritan sve krenu naopako.
Konacno djikan prestao da se brije i da sakriva svoj identitet. Ovome pod hitno zabraniti ulaz u BiH.
Dritan je chetnicki Trojanski Konj
Sprega pilitike litija dritana i nalogodavaca mu.Milo vam je sacuvao Crnu Goru od kandzi srbije a pokysaji i dalje traju.Pa jesu li rujani pofatani za drzavni udar.Jesu i sta sad ?????Cuvajt Milo crnu goru vidis koliko ubacenih elemenata ima.
Ti si Abaze svoj kratkotrajni i perspektivni politički put uništio dok si sa tajom burnabitchkom pravio klinike po BG-u. Poyy
Milo sam protiv svih, a dritan okuplja sve u kontru ko Konaković...
Gavrilo abazovic