Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko mu je dana trebalo sa reaguje, dok je dobio odobrenje SPC vjerovatno…
kakvo kajanje onaj se ismijava na videu sta pricate
Kad smo vec kod odgoja pitam se je li dobro odgojena osoba kojoj pružiš dobrodošlicu a ona ti poslije zabija noz u leđa. Prepoznaješ li se dritko.
E to si dobro porucio. Imamo vec trecu generaciju klosara u jednoj porodici i to masovno nedo bog reci komsiji dobar dan bit ce im sta
E moj ABAZOVIĆU, znaju oni dobro kako VASPITAVAJU DJECU !!!
Elmedin Dino Abazovic
Litijasi !
Regum; ja nisam cuo da je 92 bio ijedan logor ko u mostaru i capljini gdje su uglavnom bili zatvoreni muslimani. A ako nisi znao da je 15 hiljada muslimana ili bosnjaka bilo u hevatskoj vojsci sironm hrvatske i nigdje ih nespominjete jer naravno oni nisu bosnjaci oni su hrvati a za nagrdu su dobili pasos i bausrelu.
Srbrska crkva ce ih nauciti ko i 91....99 kad su tenkove i drogirane dobrovoljce blagosivali.
tako je Dritane i roditelje treba prevaspitat.
E tvoji su tebe bas odgojili....
Nisu tu stradali bošnjaci,već samo djeca
Aaa kakva pamet.., ma daj da to zapisemo. Bin@ stupido
tuca je uvijek bilo.. zasto se politicari bave tucama?
To je ta nova vlast u Crnoj Gori. Bujrum Bosnjaci ostavljajte pare po Baru Budvi I Ulcinju, da vas mogu napadati Šešeljeve falange
Napadaci spremni za litije.