Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno na jednom mjestu komunisti,četnici,izdajnici,lopovi,nacionalisti,.,
Vidi poredali se po visini
Sva Dritana, a ja i babo sami.
Gavrilo i Dritani
A što se ne izmiješaste malo za to slikanje, eto vas ko pivske flaše poredani
Zna li iko koje je balkanske konfesije ovaj gospodin
Dritan Vuciceva Marioneta
Ovo je onaj Vucicev pijun koji je Govorio da su Bosnjaci krivi za genocid u Srebrenici
Prije par godina, u jednoj sarajevskoj kafani čovjek mi ispriča vic. Kraj sam zaboravio ali je vic ovako počeo: Albanac pozvao na sastanak predsjednike ostalih balkanskih naroda da prave veliku Srbiju.
Bilo je to kasnih 80ih kad mi je neki čovjek u jednoj beogradskoj kafani ispričao vic. Kraj sam zaboravio ali je vic ovako počeo: Srbi izašli na proteste i uzvikuju KOSOVO REPUBLIKA a Albanska policija ih mlati pendrecima.
Ja, i?
Kod švedskog stola su Josipović i Nikolić Polako se pridružuje i Bakir Izetbegović Od današnjeg sastanka zabolile ih nogice "Zašto švedskom stolu fale švedske stolice?"