Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li se i trebamo zahvaliti za genocid u Srebrenici?
Kakvi jadni cetnicki spinovi. Bosnjaci se trebaju prestati gnusati nad ovim i aktivno se boriti protiv ovoga.
Bošnjo. Trpi kad ne znaš da budeš ujedinjen.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rijetko odvratan lik.
Skoro dva mjeseca prije ubistva srpskog svata na Baščaršiji (početak rata u BiH) stvorena je Republika Srpska ! Šta hoćete da slave neki dan koji Šmit odredi i kakve veze sa tim danom ima tkz. Ustavni sud BiH u kojem su srbi i hrvati (skupa) uvijek preglasani ?
Rumenko Efendic, nedavno je isao dole njemu u goste da se druze i pricaju! puu ljigo jedna rumenaa, hoces da budes kao ovaj izdajnik ! Zabranit mu ulaz u BiH i u Srebrenicu
Pitanje je za C goru njene buducnosti i nato puta.Litije se pitaju Abazovici jer su vam pokazali za par dana kako se upravlja i odlucuje.E zamisli sad da dodje luda ideja iz srb glava ajmo distrikte u CG.Crnogorski,Srpski Albanski.Bosnjacki.Bolan ko tebe postavi u tehnickom mandatu?
Najveća ljiga u politici
Jad od covjeka
Dali je ovaj lik uopste adekvantan . Izjednacavati Srebrenicu i deveti januar to je direktno priznavanje Genocida .
OMG KOJE GNJIDE.NEMOJ VIŠE SLUČAJNO DA SE POJAVITE U SREBRENICI NI TI NI OSTALI VUČIČEVI PIJUNI
Tebe je neko dobro z*uzio u Sarajevu dok si studirao, nemam drugog objasnjenja za tvoje ponasanje... A nisi bas nesto puno ni inteligentan, kao kada bi neko rekao da je Ratko Mladic bio divan suprug, pa nije fer da ga se onakvog popisanog osudi za Genocid u Srebrenici. A kad smo vec kod toga, dosta dzenerala iz Srbije je osudjeno po komandnoj odgovornosti, jer su, kao i ti sada, odbili da kazne potcinjene. Valjda i tebe nekakva kazna stigne...
Dritan Konaković
Ih i ovaj je ofarban svim boja, jer fotelja draga….
Tvoj fakultet sto si zavrsijo u Sarajevu treba da ti oduzme diplomu. U Amerci bih je izgubijo,odmah. To vlasti trebaju da odrade.
Kako si ti samo glup, nanosis štetu Crnoj Gori, dok podržavaš Srbiju. Zbog tebe i tih tvojih izjava upravo si smanjio 20 posto broj turista iz BIH iduće godine i narednih nekoliko godina. Sad izračunaj koliko je to u parama.
Ovoj dzukeli zabraniti ulazak u Bosnu i Hercegovinu
Ja prevrtljive politike i kod ovih crnogoraca
Klošar