Iz dnevnika Ratka Mladića
0
'10 miliona da isprašimo Hrvate i Muslimane'
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GUZICHE VAM RALE MAME I SESTRE OPET,,ZATO GA I NISU PREDALI, A NITI IMAJU NAMJERU DA GA PREDAJU TEK TOLIKO,,
@posavina IMAS MOJE DUBOKO POSTOVANJNE ! SVE DO SAD STO SI REKAO JE ISITNA ! Cijenim objektivnost :D
Tio da ispraš Hrvate pa na kraju ispraši sve svoje Pravoslavce u Hr. još da ne dođe naredba od Amera ni ovi u Bosni nebi opstali.Jesu stvarno Kr..i ovi Pravoslavci ni jednu bitku u svojoj povjesti nisu dobili a stalno slave.Bosan jadna nenaoružana uspjela se obranit a oni naoružani do zuba sve bitke izgubili bili hrabri 92 JNAtzv ostavila im 70 % a oni isušili 30% za pšar mjeseci.Izdrži Bosno bilo je i teži dana.POZDRAV IZ BOSANSKE POSAVINE VRATIĆEMO SVE SOJE A DUŠMANIMA ZNA SE DI JE MJESTO.
srbi su najpokretniji narod :D a bosna uvijek stoji samo i ne ide nigdje vec tisucu godina :) narod sa najvise seoba ce opet da lezi preko drine i ispod dunava vala :)
Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BOSNA4EVER!
Svi su pomagali koljace srbe,ali nije bog.Zasto Hitler izgubi rat,pa najveci exspert za ratove je rekao,sve je imao ali nije bog bio na njihovoj strani i nikada nece ni biti na strani nepravde i zla.Srbi mozete imati sta hocete ali nikada necete uspjeti znajte to.
Lijepa ti ova pjesmica samo si zaboravio da stavis umjesto ovo Majko moja = ENTITET Republika srpska!!!!!
Kad pogledam s Jahorine bijele, Romanija nadohvat mi ruke. Semberiju zagrlila Drina, pukla polja sve do Banjaluke. Kud god idem u srcu te nosim, na kraj svijeta ti si meni bliska. Tebi pjevam, tobom se ponosim, majko moja REPUBLIKO SRPSKA
Ratko Mladicu neka te blagoslovi svevisnji Isus Hristos.AMIN Hvala ti djenerale a tvoji Srbi i vojnici ce te spominjati vijekovima kao i Marka Kraljevica. Tvoj vojnik iz JNA tvoj vojnik iz VRS.
Hajde Anakonda,dodzi u tvojoj BiH uniformi a ja cu u mojoj Keniskoj tamba lamba. Pa da vidis kako Brchanka marise!
ehhh moji ljudii mislite da je kahko kupiti bosance ....nemogu pare kupiti onu dusu bosansku nije tako lahko kako mislite vi srbii...a akoBogda kupit cemo mi vas za manje od 1000 km ...selam...
@Poskokcicu... Lepa je od anaconde mogla dobiti samo govno fino upakovano, a nikako pare za ulaznicu, a da je kojim slucajem odrzala koncert dzabe (sto kravi nije plao na pamet, a sve ko fol ne dolazi radi para), sviju mi dosla bi na koncert u uniformi ARBIH. Mozda bi i pisali o meni sa Saxu:)
Pravo da vam kazem svoje misljenje ovaj dnevnik mi lici nesto na snove jednog djecacica u 2 reazredu osnovne skole. Mislim ako je ovdje izdiktirano bas kao u tom dnevniku ovaj tip je stvarno nepismen i onda sta ocekivati od njega. ovako to nekako zvuci: sutra cemo mi njiha zakamenjati sa onog brda samo ako tata bude otiso na poso a ako nebude idemo se igrati lopte ili cuvati krave i igrati se zmurke.
Eeeeehej! Evo nase Anakonde, kako je bilo na koncertu Lijepe Brene? Znam da si sjedela u sestom redu!
@Goran...a to vi kao napali neku vojnu silu?? Jeste vi ste bili jaci, pogotovo to pokazuju iskopane grobnice gdje se izmedju ostalog pronalaze i bebe i djeca, zatim oni sto su streljani zavezanih ruku zicom, itd itd....Dokle ce te lagat sami sebe i cijeli svijet??!! I da \"Blic\", koji vjerodostojan izvor hahhahhah....