Komentari (349)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je BRATE NAŠ.. Želim ti da 10godina budeš predsjednik. Recep Tayyip Erdogan
cuj brat ti hahahahahahaha e smradu jedan,idi skini gace i nek te turci opet guze.
Rdoncic i Suljagic dislike ovo...
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
konacno da je muslimanski svijet dobio dostojanstvenog lidera a ne perverzne seikove, princeve i diktatore. ovo je dobra vijest ne samo za turski nego i za bosnu s obzirom na poznate veze koje erdogan ima prema bosni a tu je naravno i davutolu ministar vanjskih poslova porijeklom bosnjak koji je svakako doprinjeo dobrim vezana turske i balkana u cjelini ukljucujuci srbiju i hrvatsku.
ocigledno ne razumijes kako svjetska politika funkcionise. bosni neko mora cuvat ledje kao sto amerika cuva izraelu kojeg niko ne smije ni da pipne bas zbog te americke zaledjine. izrael je to postigao zahvaljujuci jakom jevrejskom lobiju bosna to moze to postic zahvaljujuci zajednickoj proslosti. u sustini nebitno kako bitno je da ima za ledjema nekog kao sto je karadzic imao srbiju a boban hrvatsku u vrijeme kad su ovdje cinili genocid.
veze izmedju tebe i njega su takve da je otvorio skole i univerzitete u Sa da bi poslao Kurde da ovamo studiraju jer ih ne zeli u Turskoj. Eto koliko nas voli
Nek si ziv i zdrav jos puno godina SULTANE samo naprijed jer jedino ti mozes ove cifute srediti. Selam
Cestitam predsjednice :)
de ba ukinite komentare, samo vrijeđanja neka.
Sad me interesuje,kad je predsjednik sta ce ?,i da li ce ? uraditi nesto konkretno povodom GAZE!
Vojska se uvijek moze poslati..nisu svi pickice ;)
Eto predsjednik si, sad fino pokori Balkan, pun mi je qurac ovih nacionalista i separatista. Bolje je biti Turčin nego konstitutivan u dejtonskoj državi.
Otputovao bih bilo gdje, mamu vam zadrtu je3em, separatističku, zaostalu.
Podrška Recepu Tayyipu od hrvatskih antifašista i fašista!!!
Iskreno.. Jebes ga ...
Podrska Recepu Tayyipu od hrvatskog fašiste!
Evov vidite kako mi fašisti vodimo dijalog sami sa sobom. To je ubiti unutršanji monolog u romanima struje svijesti!
Ko ti ili ja?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da ne povjerujes 😝
Samo da vas obavestim da njegova pobeda ne znaci da necete morati placati porez.
Allahu Ekber !!!!!
TEKBIIIIRRRRR ALLLAHUUU EKBEERRRR!
"BiH prvaaak", ti si onaj koji glumi Bosanca a u isto vrijeme pljuje sve Bosansko a posebno Islamsko, jel tako? Derati cu ja ovo gdje god hocu, cetniku smrdljavi.
Košava33, selam brate. Sta se radi ovih dana u Ustasistanu? Da li jos vjerujete u onaj stari mit zvani "Treci Entitet", cuo sam da sad pisete roman fantazije o trecem entitetu, da li je to istina? Kako je nas emir hercegovine Zlatko Komsic ovih dana? Da ga Allah dragi nagradi i da puno zdravlja. Hajde poselami sve ostale ustase pa da vas vise ne zamaram jer znam da trenutno slavite pobjedu Recep Tayyipa Erdogana. Opet poselami sve redom, Allahimanet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne smijemo dati RAdoncicu da ude u predjsednistvo. On zeli da nas uvede u EU ali mi pripadamo Turskoj...to su naša braca..mi turci i palestici se moramo drzati zajedno da bi ekonosmki ojačali...jebes njemacku to nama ne treba...to su izdajnici muslimana...
Kljucni problem je u tome sto Radoncicevi kontakti nisu ni sa Njemackom a ni sa Turskom, nego sa Keljmendijem, Miskovicem i sl. Neko ko se raduje paljenju drzavnog Predsjednistva da ima imalo obraza ne bi se ni kandidovao da ide u njega. Ponavljam, 91. smo imali jednog crnogorca koji je samouvjereno govorio da ce muslimanski narod nestati. Takav pristup nije prosao, poslan nam je drugi, prezivjeti cemo i njega uz boziju pomoc.
Tvoje licemjerstvo je zalosno. Ako si takav u RL nemas puno prijatelja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako je sjajna situacija u Turskoj, eno imaju 100 hiljada azilanata na čekanju iz Njemacke da dobiju dozvolu za rad :D
Pogledaj statistiku na http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_Turkey
Turska provincija pokazala da bas nema mozga.