Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanivukovic dodikov igrač, radi namjerno to da rascjepi stranku.
Sve je to u 5 dkg na nivou BiH Svi hoće samo fotelju.
Po mogucnosti crnu koznu koja sama masira
Ili Stanivuković prelazi u SNSD, ili ostali prelaze u Narodni front.
Bit će isključen iz PDP-a.
Stanivukovic je igrač SNSD-a kao i onaj ministar sigurnosti BiH Nešić. Ljudi su postavljeni u stranke da guraju SNSD i Dodika.
Sami pali, sami se ubili, stanivukovic ciganija poprilična i ovi mu vjerovali.
Jel autor teksta M.D.????
Je li istina da je mali u Dodika platio ceh u njurskom satoru, ovaj kafani, od 18 000 dolara?
Potpuno svejedno ko će biti na vlasti kad svi isto razmišljaju i svršavaju na Dodika
Sverpska pogana posla! Cisto blato i mulj!
Razlika izmedju Stanivukovica i Dodika je ta sto je Dodik barem u pocetku bio demokrata. Stanivukovic je cista podvala, četnićić u duši, a kojeg gotivi FBiH samo sto je isao u kontru Dodiku. Vise mu cak i ne kontrira, nego se spajdasili.
Klixe kakve veze imaju veze sa SNSDom i vlasti na vecem nivou kad se ovde radi o unutarstranackom problemu.Stranka nednostavno moze da ga iskljuci pa nek se kandiduje kao samostalni kandidat ili nek predje u Snsd