Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cak i Rusi znaju sta je bilo u Srebrenici,a ovi nasi istocni se glupiraju
Zacera ga i Putim bosanskim pravoslavcima.
Zacera ga i Putim bosanskim pravoslavcima.
Čovjek je htio reći da je Srebrenica simbol zla, zločina, istrebljenja. Mogao je spomenuti i nešto drugo, ali je ipak izabrao Srebrenicu. Žig koji Srbi imaju ostaje za vijeke vijekova, i to ne može promijeniti ništa, pa ni Handke s kojim su se oduševili, a ko da gledam nikad slova nisu od njega pričitali.
Hoće li Duduk sad sjesti u avion, odletjeti u Kremlj i nahebati mu se matere? Ili će izabrati da puže pred njim? Hmmm, velika dilema, biće vrlo neizvjesno do posljednjeg trenutka...
Evo dokaza da i on zna za GENOCID U SREBRENICI.a stavljate VETO gdje god mozete..ista govna..
servi eto i Putin priznaje genocid
Ooooooooooooooo Svrbiiiiiiiiii zacera vam ga vas historijski brat po krvi. Auuuuuuuuuu.....bruka, bruka velika.
Mislim da je ovo idealna prilika da se izvrsi pritisak na ambasadora Rusije u BiH i da konacno prestane sa opstruiranjem u namjerama MZ da izvrsi pristisak na Milorada Dodika, rusioca BiH.
Znači,Putin priznaje da se dogodio genocid u Srebrenici.A njegovi puleni na Balkanu negiraju.
Ko bi rekao... A vlasi misle da vi rusi nemate pojma šta je bilo u Srebrenici !! E jeste ih posrali.....
(((komunisti))) su unistili 10 miliona Ukrajinaca 1932-33 #RememberHolodomor
Izletilo mu😂😂😂😂
Izletilo mu😂😂😂😂
Hahahhhah,moj Vučko i Dodiku,pa vidite da i gazda zna sta je bilo u Srebrenici,a vi zavrli ko Vo u rivinu 😢👎
Ukrajinci na istoku Ukrajine su normalno živjeli od 1991. - 2014, tako da sad neke priče o srebreničkom scenariju, ako Ukrajina povrati svoj suverenitet, uopće ne stoje. Putko baca političke floskule, samo lošim primjerom.
Nigdje ni on nije spomenuo rijec genocid... procitat tekst jos jednom.
Ne glupiraju se komšije ni sekunde nego smišljeno i sistematski pokusavaju da negiraju najvecu bruku u njihovoj istoriji...bošnjake mrze zbog osmanlija a sa osmanlijama prave talove i imaju odlične trgovačke i ostale veze...
Ja volim i Ruse i Turke jer bez dlake na jeziku kazu kako jeste. Zato se i slazu medjusobno. Jest NEVER FORGET SREBRENICA tako je Putine. Nije bitno koje sam vjere ali te podržavam jer si covjek :)
Sad si nabio prst u oko Vucicu i Dodiku. Cuvaj se... haha