Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."daj šta daš" 🤣💀
Sad će i Heroin poskupit hehehe hehehe
Pametan potez plin nafta oružje dobio je odmah cjeli Affanistan tržište hrana i ostalo turizam neka Eu uvodi sankcije na plin naftu izsće nam litar cener
Talibani,Turkmenistan,Lukašenko i Laktašenko...to je ta ekipa,aferim Vladimire
A Kina i Kim mlađi Jemen Sirija Iran da se pokrkaju Svi bi najebali i tamo i vamo u Natu pola vojske pederaj lezbe nije to za pješadije i ratne muke
Dobra tema. Serbia saveznik 🤪🤪🤪🤪
Suprotno, ima sve više saveznika, Brazil pristupa briksu, mnoge afričke države zbog krvavog iskustva i genocida od strane germana, romana, anglosaksonaca okreće se Rusiji!
Te čobanske države ne mogu ništa bez zapada, baš kao mi.
Hahahahahaha
I jesu vala isti nivo, Doduše Talibanci su ljestvica iznad.
Iznad tebe svjetlosne godine ljestvica.
Amerikanci su potrošli 300 milijardi dolara i 20 godina bili u afginstanu da bi srušili taliban, da bi na kraju opet doveli talibance na vlast! Sada ti meni reci ko je ovdje lud Amerikanci ili Rusi?!?!
Nesto mi iz cista mira naumpade rahmetli Sokrat i njegovo djelo 'Odbrana i posljednji dani'...
Bez obzira sta ko radi, eto ko god iz cista mira, iz recimo neke 'fore', ili principa, ili 'ko fol' da oslobodi 'svoje represije' ili 'ko fol' ugrozenosti, ili 'ko fol' razotkrije pravog 'kriminalca', BOMBA NEDUZNI NAROD bez obzira sto ima pojedinaca kriminalaca u tom narodu jeste i terorist i protiv boga udruzivao se on ili s andjelima ili djavolima nevazno. Milione kuca unistiti, milione raseliti 'iz zajebancije' ili 'hira' mogu samo od roda psihopata i necovjeka i slabica.
a braća Srbovi. sta je s njihovom podrskom? kad ce mobilizacija kod njih, ideoloska i verbalna podrska im je na maksimumu?
putin je samo kao i milosevic ,,NAJJEFTINIJI IZVODJAC PRLJAVIH POSLOVA EVROPSKIH FASISTA I SVJETSKIH MILIJARDERA,,koji zele iskoristiti NATO za osvarenje sna o cetvrtom rajhu,nadamo se da ce Ruski narod i Amerika sa svojim uticajem u NATO savezu sprijeciti fasiste u nakani a ne nasjesti kao u bivsoj SFRJ u kojoj je rat trajao dok se vecina bivsih republika nije etnicki ocistila na nacin jedna stranka jedan firer jedan narod,culi ste coviceve prijetnje za stavljanje hrvata na izborne liste
sve je bilo do cetnika koji danas podrzavaju putina
Nazdravlje predsjedniče.
Pametan je on, možda privoli talebane da se zabijaju ko kamikaze
Ahaaa....a Ameri I'm bezveze onako ostavili oružija vrijedno milijarde$
BRIKS raste Iran im se prikljucio a plaira i Saudiska Arabia. Tako da za Rusiju nema zime. Briks je buducnost