Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ooooo selam milicijo, moze li se parkirati na trotoaru? Sljeglo se sa sela pa misle sve livada.
@sarajevowinter Samo jos 20 metara naprijed da su isli i skrenuli u ulicu Ismeta Alajbegovica vidjeli bi da u njoj i ne postoji trotoar. Od silnih zgrada koje su nikle. Ljeti se ko i imas negdje sklonuti od auta, al zimi moras po sred ceste hodati
Ima i roditelja KŠC-a na Stupu koji prolaze kroz zabranu da bi doveli djecu do škole. Prvo malo s njima razgovarajte!
@Galina a i onih koji tu zive
Policija će imati na duši svakog udarenog i poginulog pješaka u ulici Safet bega Bašagića, od tramvajske stanice prema Kovačima i Mihrivodama. Trotoari su zauzeti sa obje strane, policije ni za lijeka. Treba sve otpustiti i raspisati konkurs!
Policija u kadionici!!!
Stup je uzas.
Zato jer su katolička djeca u pitanju.A sto ja hodam svaki dan i gledam hoce li me sta pokupiti na cesti nije bitno
Sta u slucaju npr. povrede djeteta koje je bilo prisiljeno zakoraciti na kolovoznu traku zbog blokade trotoara? Ima li roditelj pravo tuziti vlasnika parkiranog vozila.
Tacno,kad ides u prodavnicu ili pekaru,otvoriti dobro oci,da ko ne naleti i da te udari.A pogotovo preko puta crkve,ona kafandzura i kladioica,e sad ti je volja ili biti zgazen ili udaren,moras putem,jer trotoari zauzeti od auta.
Ko vas jebe. Niko nece da zove policiju od gradzana. Svi seru. Zvat ih treba non stop i ne dat mira pa ce dolaziti i raditi. Samo pritisak na njih. Pa i u Njemackoj te prijavi neko pa dodzu.
Vauuu
To kod nas Germany nema.
Recite to malom broju domicijelnih Hrvata na Stupu da ne parkiraju na cestu. Grizelj i ekipa. Pozz
@blackpoint Hebo više i taj KSC !!! Oni su van cijelog sistema i rade šta god hoće. Dok drugi moraju po planu i programu BiH oni kako im se digne. Nije KSC privatna nego javna ustanova ...
@blackpoint pa to je njihova "zemlja"
Sramota gospodo policajci! Teško debele guzove prošetati malo dalje!? Ovako dovodite u neposrednu opasnost dječicu koja moraju izaći na trotoar kako bi došla do škole. Sramite se!