Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći predmet koji je Bilajac pokrenuo u karijeri je kradja 2 metra kubna drva.
....Bilajac, SDA kopilan gaarant.
bitno da je tadićka maknuta,sad padaju i ostali koje je čuvala
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bosni tužitelj tuži tužitelje. Zdra'o!
udri bandu motkom namazanom fekalijama
Prno Mahmut ne mores dahnut’
Kriminalci.
Radi Lagumdžija bra'o!
Posmrdice genocidna, smrdljiva, bolesna stoka.
Svi su za otpada
Pravosudje....nasa dika I ponos.
Kada ne pitas a iznenada dobijes kesu od 200 hiljada "cistih" Eura sto je uglavnom cifra za kupovinu ovih VELIKIH, onda vise nisi svoj nego igras kako ti sponzor kaze.
NEKO RUSI DRŽAVU PA SE NE KAŽNJAVA A OVDE NE PLATIS KAZNU ZA PARKIRANJE 20 KM, RACUN ZA STUBIŠTE INTETPOL TE GANJA,IZDAJE SE CRVENA PROTJERNICA ZA TOBOM.KOME SE MOZE RADI STA HOĆE A NA BIJEDI SE PROVODI ZAKON. A STO S4 TICE OVIH DUZIOCA I NJIHOVIH GREŠAKA ZBOG KOJIH SU KAZNJENI NAJBLAŽE SU PROPUSTI U TUŽILAŠTVU I SUDSTVU KOJE MOGU DA POSTOJE.
Posmrdice genocidna, smrdljiva, bolesna stoka.
ima li čovjek u BiH da je na vlasti a da nije kirumpiran?
Bilajac je 1 svjetski rat spavao 2 svjetski rat okrenuo se na stranu a 92 95 odkunjao..i neki dan se probudio rucao...i zaspao..........
Jado Bilajac je bio na liniji u ratu i ranjavan je tri puta....
Ocitajte im imovinu njihovu i blize familije i sve ce se samo reci
Bilajac je dobar kakvi su Okovic Obuca Prses Rascic BPK masinerija hocete Tunel
ma nikakve razlike. nije govno vec se pas posro
Poklopili i "kupili" ih prljavim novcem dokazani kriminalci i danas je glupo i opasno dizati optuznice ako znas da ce sud to staviti u fijoku ili osloboditi optuzene. Najbolji proimjer je Europejac Dragisa Covic, koji umjesto da bude iza resetaka sada rusi drzavu sa Dodikom jer se nasao neko da unisti sve dokaze protiv Dragise. Ne opravdavam ove tuzioce, ali oni su nemocni da ucine bilo sta u ovakvoj anarhiji pravosudja, jer riba smrdi s glave a cisti se srepa.