Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel se kladionice oporezivati?
Mi cijeli WW2 borili se protiv kolektivnih prava a ona hoće da ih vrati arijevcima Itd. Hrvati, brukadzije
treba ih sve polupati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovoj se zaljepila guzica za fotelju. Preko 30 godina sjedi po kojekakvim parlamentima. Sva se osušila a neĉe u penziju
Mumficirala se sa Genjcom kod istog majstora 😁😁😁😁
I ti bi sjedio da imaš platu 6000km
Oporezivanje vas i naših novaca.
Trlja baba dlan, da joj prođe dan. Mislim da smo svi već siti ovih političkih demagogija i copy paste govora sa parlamentarnih govornica. Acta non verba gospodo lopovi !!! Prisutni se ubijali dosadom dok su je slušali.
BOŽO LJUBIĆ ODUŠEVLJEN SPORAZUMOM OSMORKE I HDZ-a: "SDA će plaćati cijenu još dugo vremena. Neke od stranaka Osmorke su bile konstruktivne u Neumu!"S.Bosna
Kako vjerovati ovoj Borjani koja zajedno sa Covicem vec decenijama podkopava i pljacka BiH. Je li to sve sada odjednom moramo zaboraviti?
Ahahah nema sta ne spominje, WTO, TO ali NATO zglave..
Pozvao prije 2 mj. Marfi trojku: Konaka, Nikšića i Fortu: Slušajte, sutra će te se suočiti s dvojicom zafrkanih i nabrijanih tipova, nemoj slučajno da bi im neko oponirao. Ako budete fini sa njima smiješi se i vama i vašim bližnjima trajno namještenje. I da, ta dva tipa zovu se Čović i Dodik! Je li sve jasno!? -Jasno šefe! - uzviknuše trojkaši i slušajući Šefa, kao u bajci, sve im krenulo ko' po loju. I sve tako do novih izbora, a onda suđenje za veleizdaju.
99,9% da neće raditi ništa od toga navedeno
Umjesto kvalitetnog koalicionog sporazuma.Zurba za stolicu.Sad ih je Dodik i Covic izlevatili.Sad nema nazad a naprijed se ne moze.Od toliko gorucih pitanja..oni misle da su njihove stolice najbitnije.Drzavna imovina.Vojna Imovina.NATO.Dug Hrvatske i Srbije.Imovina BiH u. Srbiji i Hrvatskoj .Graanica na Drini i Buskom jezeru.Centrale i voda koja se koristi.Sporazum Izetbbegovic Tudzman.Utvrdjivanje granice na moru.Luka ploce.Presude za Genocid UZPo.reparacija ratne stete.itd.
Ovo je taj jad od programa na koji je pristala osmorka. Pricaju mjesecima o nekakvim programskim nacelima, a na kraju ovo ovako siramosno i nikakvo, cisti nastavak ispunjavanja HDZ-ovih zelja. Ali dace im HDZ nekih ministarskih pozicija za to, a Nerko trenerko ce zasjesti opet u fotelju nicim i nikad zasluzezno.
kriška će da nas ukopa onako kako Čovicu odgovara
Od rata, u kojem sam bila dijete, na ovamo, oduvijek mastam o tome da ce nekad biti bolje. Od ovog trenutka vidim da smo dotakli dno i da vise nema nade. Good bye BiH
Naš narod je u tolikoj mjeri glup, da poa nema šta se radi i koji su ciljevi. Srbi i Hrvati su konačno skontali da na tu valutu mogu dobiti doata toga... Svaka čast. A mi, sabura.
Ja pročita obrezivanje!
Vidi se da ti to nisi vidjela prije a kamoli pisala.
oduzimanje nelegalno stecene imovine??? a sta ti na to kaze sef???