Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, velika je stvar da nam ovakvi gosti dolaze.
Ovog Skaku treba ostaviti na dozivotnog gradonačelnika Grada Sarajeva. Čovjek nas predstavio bolje nego što zaslužujemo. Izgleda da svi ostali više cijene naš grad nego mi sami.
@majestic05 Znam jednog nacelnika koji je organizovao stotine prijema, podijelio nagrada i plaketa hiljadama, pocasnih titula, para, nekih kipica, zahvalnica, ugoscavao, dovodio iz svih kraeva svijeta, putovao, prezentovao grad u najboljem svjetlu, a opcina se raspala, nit sta radi nit obnavlja, nit gradi, sa zgrade opcine otpada fasada i crijep, ruglo citavo, naravno SDA je nacelnik. Nema od toga nista
Prihvatio poziv da skakne do sarajeva
Kaze Skaka zahvaljujem se princu Maroka na prijemu
Ispade ovaj Skaka dobar, ipak nesto radi heb'o sliku svoju, bravo...
Mrzitelji na aparatima..
Haman SDA i skaka traze nacina da u Sarajevu naprave knezevinu pa da po uzoru na Monako izbace poreze kako bi politicko-kriminalne elite mogle u Sarajevu bezbrizno i bez poreza uzimati i ostavljati lovu.
Dok Vlada kupuje helikopter od 40 miliona, Skaka dovodi svjetske ličnosti. Ne treba tu neka pamet da bi vidjeli ko radi za dobrobit grada a ko za sebe.
@neceonanidje Pajdo, ne znam u cemu je fol ali Sarajevo nikakvih promjena nema i nista se ne radi, nikakvog napretka nema. To mi sa strane koji dodjemo u 2-3 godine najbolje vidimo da se nije nista promijenilo. Mozda nekih sitnih kozmetickih promjena u samo jednom malom dijelu grada ali to je tackica na onoliki grad koji propada i jasno se vidi zapustenost, nerad, propadanje velikog dijela grada. To vi ne primijetite kao i svoje starenje u ogledalu, stalno isti sebi
Odlična stvar, bolje prezentacija grada ne može biti... Tako to rade ljudi koji vole svoj posao!
Dok Forto i Dino pozivaju i dovode ljude koji negiraju genocid, Skaka dovodi svjetske veličine. Tu je ta razlika!
Bit ce nam velika čast i zadovoljstvo ugostiti jednog ovakvog čovjeka. Samo naprijed Skaka, predstavio si grad baš onako kako i zaslužujemo!
Hvala Skaka !! Konacno smo ponosni sto smo stanovnici Sarajevaaa
Nadam se samo da će nam grad ovaj put biti čistiji i da se nećemo obrukati kao prošli put!
Ovog gradonačelnika svi cijene osim Sarajlija. Da je gradonačelnik u nekoj drugoj državi dali bi mu orden, za sve što je uradio.
Ovom Skaki jedina mana sto je u SDA