Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo Komsic do pobjede!!!! Covic na respiratorima.
BOŠNJACI SVIH VJERA SVI ZA ŽELJKA KOMŠIĆA
@BobaKotromanicBG Jel te ovo babo Bosnjak ucio engleski Hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Cirkuska predstava u reziji SDA pa zar je moguce da ne postoji normalno rjesenje za izborni zakon a u kome ce svi biti zadovoljni.
@TheAQReturns ne pita se ni tvoja SDA nego se zakoni donose tamo gdje treba i voljom vecine
Pamtite ovakve stvari kao gubljenje zdravstvenog,akcize i sl.Kada sjednete da zaokružite stranku na izborima,a ne da VAS pojedine kupuju na osnovu vjere - koje se sjete btw.ponajviše pred izbore,po koje banane,koji gram kafe,markicu koju,plaćen račun za internet i koja večera u restoranu itd..To očito nekima VIŠE vrijedi i znači,nego ta činjenica da ova gospoda IZ SDA evo već preko 20 GODINA upropaštava skupa sa klanovima a la Čova,Dodo i nedozvoljavaju napredak naše zemlje
Ma ovo prije ili kasnije ide prema raspadu na tri dijela...sve tri strane rade na tome.
Ma kas je to sta glat proslo?
STOP nacionalizmu, anarhiji i diktaturi u BIH - Acta, acta, no verba Dubioza kolektiv "Bankomat" ...
kakav komšić, dajte nekog pametnog čovjeka. komšić ništa nije napravio jer se borio za svoje dupe i plivao u istim vodama sa ovim kriminalcima na vlasti.
MInhauzenizacija bosne.Neko mora ovoj lakrdiji stati u kraj i naravno doslovno pljački dobročudnih bošnjana.Zar iko normalan misli da njime upravljqaju svjesni i dobronamjerni likovi.Ološ se raspojasala.
Bosnjaci svih vjera ujedinite se..
ma ja stara prica hoce drzavu na 3 kamena
S ebicnizam D ebilizam A narhizam
Defeinitivno jedini pravi prijedlog za Izborni Zakon bi bio onaj od DF i SDP -a. No, ni on se nesmije prihvatiti ako u njemu ne stoji član o prijevremenim izborima. Bez toga uopšte nije potrebno da se bilo šta mijenja, jer ovaj član je krucijalni i najdemokratskiji, jer onima na vlasti nikako neće dozvoliti bilo kakvo opuštanje. Jesu li DF i SDP ti, kada dođu na vlast, biti kao i ovi prije njih? Ako hoćete glasove budite potpune demokrate, a ne na mah!
Padali su i o akcizama pa se braca etnos dogovore na kraju. Sda ce u konacnici prodati i podijeliti zemlju ako im se dopusti
Dosta vise SDA,HDZ i naravno SDS (iako oni nesto sada kao fini). Sve tri skupa cine JEDNU zlocinacko, kriminalno zdruzenu organizaciju, koja je po americkom scenariju zbacila komuniste sa vlasti (med i mlijeko za ove danasnje) i vratila nas u srednji vijek!
Čuj za Komšića pa šta je on napravio u svom životu za sve ove godine
@djecko Dovoljno da je razuman, da nije kriminalac i da nema afera a uz to pro bosanski orjentisan. Dovoljno za razliku od nacio bandita
ovi sto pljuju bosnu a velicaju nesto rep sprsku pa sine sine rep srpska je u bosni nije u srbiji. svinje smrdljive operi taj pakas vodom kako treba a ne papirom cao.
da preuzmu odgovornost i sjednu za pregovarački sto I ne II da