Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjak gradonačelnik Mostara
SDA HDZ KOALICIJA 99,9 %
Znaci, katolicki Srbi su i zvanicno postali manjina u Mostaru. Haj nek nam je sratno braco, nakon skoro 30 godina, od kad su kamenjarci pokusali da naprave stolni grad, nakon skoro 30 godina od pokusaja unistavanja Bosnjaka, nakon progona, aparthejda, izgona iz fabrika, koje su nasi ocevi i djedovi gradili, postali smo vecina u Mostaru. Bude li neko izdao i koalirao sa Srbokatolicima, bice pometen na sljedecim izborima. Sretno nam bilo, dogodine pod Bijelim Brijegom.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kako to da na "fašističkom UZP" dijelu Mostara naseljenom vecinski Hrvatima dobivaju i Bošnjaci mandate a na multietnićom , Progresivnom i "antišastickom" dijelu Bošnjackom isključivo Bošnjaci dobijaju mandate a Hrvata nema u tragovima....
ako je pamtivjek od Holidy Inn-a i novokmonirane nacije onda ok ;-)
Zahvaljujem se tvrtki za zajam dobrih vijesti što mi je dala iznos od $70000 američkih dolara koji koristim za dobru brigu o bolesnom sinu, pa vas molim ako vam je potreban hitan zajam obratite se na [email protected] ili ih također možete WhatsApp na +447441466029
Teško narodu sa njima
kaj cemo sa ercegovackim katolicima
Sad će istina izaći na vidjelo vezano za SDA-HDZ, a sve su prilike da će opet zajedno, onda će pametnom biti dosta za buduće izbore...
Cuj narod ih izabrao , sami su sebe izabrali dopisivanjem glasova . Na par biračkih mjesta sto su prebrojali na svakom se kralo lopatom ,a ne na ostalim sta je bilo . Definitivno jedini posteni i demokratski potez bih bio da se prebroje svi glasovi u Sarajevu . Za citav Mostar ! Pa nek budu onda vjecnici koje je narod izabrao !
prskanje po herceg bosni se nastavja,čović sa aparata piše pisma i kmeči
Narodu je isto ko got bijo i hrvatima i bošnjacima
Treba im 12 hitnih sjednica i nekoliko prebrojavanjai opet nisu u mogućnosti srušiti HDZ
Na primjeru Mostara i aktuelne podrške SR političara HR političarima, najbolje se vidi dogovoreni rat i njihovo licemjerje, gdje Bošnjaci pomažu obnovu pravoslavnog hrama koji su srušili Hrvati, i to na Bošnjačkoj strani!
Koje likovanje pobjednika. Niko tu nije pobijedio. Bit ce tu opstrukcije. Opet ce narod ispastati. Ali eto. Bitno je mrziti. Hocemo da zivimo u zajednickoj drzavi. Tesko ce to ici.
Sud BiH zabranio dalje brojanje glasova i tako se stavio na stranu CIK-e u zaštiti kriminala!
Sada će se dogovarati godinu dana i više,kao i za vladu.
citamotuA4, dosta će vode Neretvom proteći, dok ti i takvi kao ti dođete do pameti!
Bit će onako kako Čović kaže, kraj.
Agentica HDZa kodnog imena "Irma" vojovoda Kojović , jugoslaven Nikšić i helikopter efendija Konaković rada na operaciji " Stolni Grad" Njihov cilj je da pobjedničkoj SDA u Mostaru postave nemoguče uvijete kako bi mogli opravdati koaliciju sa HDZom i krenuti u finalizacije operacije "Stolni Grad".Ali mudri naš sultan Bakir je osujetio UZPovce i Petokolonaše i krenuo u razgovor sa HDZom kako bi se sačuvao bar Istočni Mostar od UZPovaca i Petokolonaša.