Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MashAllah. Kako je krenulo gosti Hayata ce biti iz Kazneno popravnog Doma Zenica
Snime slučajeve X prokleta robija i mogu pustiti i za Ramazan hahah
Skaka ispade veći kriminalac od korumpiranih drotova, uvezanih sa kontraverznim biznismenima, veća riba od najvećih riba, Skaka ispade veći kriminalac od Dodika, od Čovića, kojekakvih ostalih naših riba, Asima, Bakira i sličnih. Show program od države.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SDA lopovi polako nek se pripreme za Zenicu. Sapun i lagano
@gooUser1688985406 hahahahha e cuj nisu uspjeli unistiti, a nigdje autoputa, nigdje Hranjena, GRAS propao, zeljeznice vozaju do Pazarica...
Pripremi ti gospodju.
ne daj se Sidrane💪💪💪
Amela Kolovrat,gradačačka 106,varalica...
Sve su stranke u BiH iste i pune su kriminalaca!
To je onaj junak sto se u Alaha kleo da nije opstruisao Bogica?
Ljubi majka tele svoje lijepo uhh kako se zalizao..
Ja ja hoces ti protiv antifašizma 🤣
Kakav lijep način da postaneš državni službenik. Reguliraš status u općini Trnovo, pa onda premještaj za savjetnika u gradsku upravu. Samo ne piše nigdje gdje su kupili diplome. To samo potomak mladog muslimana može smisliti.
samo bi volio da ih optuze sta su sve okoristili a ne po 40 i kusur iljadi
Je li ovo onaj levat sto je zenama za 8 Mart rekao sretan Bajram hahahahahahahaha 😂😂😂😂😂,sunce ti ljubim ko je nama bio gradonacelnik i kakvi nam papci vode drzavu
Ovaj nije ni za sunecenja a kamo li za fakulteta i funkcija .
Al me prugira….
Grihota.
Udar na Bošnjake! Ovaj pošteni insan sad ne može ni u taj Monako na Formulu 1 jer ste izmislili optužnice… Svi članovi SDA su uz našeg Skaku..
Skaka je za Sarajevo uradio 10 puta vise od Karicke.
E Skaka, Skaka. Sto si skak'o, skak'o si.