Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Sulejman Bugari.
99% ovih sto komentarisu kladim se da nisu do kraja saslusali covjeka. to je nas bosanski mentalitet sto mislimo da smo najpametniji i nismo jos ni culi nekoga mi vec bolje znamo.
Jedan od rijetkih duhovnih "vodja " koje mogu da slušam. Daje nadu i nama "izgubljenima ". :D
Pročitah i komentare.....i iz njih mogu zaključiti dvije stvari.....pojedinci, pišu napamet, i pokušavaju vrijeđati, a nisu ni preslušali ovog čovjeka....i, drugo...preslušali su ga, ali im mozak ne funkcioniše baš kako treba !??
ma budala klasicna,nesto se ceri i forsira pozitivu il je dobar glumac il idiot...
BVLGARI
Fino prica.. Odakle je?
europa je katolicka a kome se ne svidja neka predje na vjeru kojoj su im preci pripadali ili neka ide u siriju
Krscanska??! Sta je tvoje ti zagradi, za ostalo imas mahanje!
krst ili kriz meni je to jedno izvinjavam se na izrazu al kad se udruze te dvije vjere oni treci nece imat sanse.ppzz
normala covjek
Šalu na stranu , al zar neko može za ozbiljno shvatit čovjeka koji priča o islamu a sa druge strane se zna da muslimani nikad u svojoj istoriji nisu nit obilježavali nit čestitali ikome novu Hidžretsku a da ne spominjemo da je ovaj lik doveo Turabija u Bosnu od koga bi se svaki iole normalan insan ogradio. Hm, doduše možda i Bugari komunicira sa malim zelenim ko i Turabi. Cirkus
Pa čovjek skontao šta prolazi kod Bošnje. Pričaj o milosti, džennetu itd, vatra je za druge ljude. A ako mu kažeš da mora klanjati, vehabija si i ništa manje od toga. Da Allah uputi i nas i njega, ali moje mišljenje da ima dosta drugih ljudih od kojih se vjera može bolje učiti.
ako nista drugo jako pozitivan lik
Ma ma mangupe http://youtu.be/v9RgtO2ywTs
On bi trebao biti naš reis. Ovaj čovjek zrači snažnom pozitivnom energijom.. Da ga Allah nagradi i njegova djela i dobrotu.
Neka si ziv, zdrav i sretan sa svim ljudima koje volis i neka te dragi Bog pozivi da te jos dugo slusamo kako lijepo govoris i mnogima oci otvaras!
Kao i uvijek......svaka mu je odmjerena i na mjestu 🌙
Hahahaha opet se daje prostora nekom vjerskom ublehašu. On je sveznajući i zna sve o Bogu i Bog priča sa njim itd., itd. Sve sami sveci i poslanici puni para i palamuđenja.
Hahahaha pun Klix praznih glava hipnotisanih religijom. Novčanik prazan a religija hara, trbusi gladni primaju svaku pametnu hafizovu. Mora i u njih nešto stati.
zanimljivo... lik obuko nekakvu smjesnu odjecu i trazi od drugih da vjeruju u nekakve duse i Gospodare...
Bolji nick za tebe bi bio "Izgubljeni gradjanin"
a sta se zamarete komentarima koji svjesno vrijeđaju, imate svoje misljenje koje nemora biti i kao misljenje vecine, a sta vam ne odgovara i sta je grijeh, vi zamolite Allaha dz. s da oprosti grijesnicima i da ih navede na pravi put, jer On je svemoguc i zna najbolje.