Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proketa je SDA i zlato što SJA!
@Ecolo Prokleti su jedino komunjare i genocidaši koji će da gore udžehenemskoj vatri ako Bog da!
Klasična pljačka od strane države
tu stoji porezna uprava.ako neko nije imao pare da plati porez onda onda oni dolaze i kupe sve što je vrijedno.
Sad ce to kupit ponovo Smajl zlatare DAR
Što zlatari, da mogu da preprodaju po pet puta većoj cijeni?
Vako ja jednom pitam zlatara koliko će mi dati za kilu čistog zlata (a već znam cijenu), kaže on odi prijavi se u policiju. Ja kao "aha, dobro", bježim prestrašen.
Ne kontam taj zakon. Šta ovo oni rade? Zašto samo zlatari imaju pravo kupiti zlato? Kako su to zlato zaplijenili? Neko imao zlato i oni ga tek tako zaplijenili jer je zlato ilegalno? Sječam se ovako jedan turčin na aerodromu Sarajevo kao imao zlato i oni ga zaplijenili, oduzeli mu vrijednost nekoliko stotina hiljada. Kako to? Valjda kao što je ilegalno posjedovati nož?
Stopiti sve i dodiku krunu izliti
Jednu kilu za mog Bakira!
@forexmoney jel to tvoj mali?
Kad ce doci na red zapljeneni kokain ?
Uh Bakire eno sebijin prsten...Eno i lančić a kažu i zlatne kašike tvoje će bit tu...Al kažu da će biti i tvoja zlatna wc šolja tu,sa poklopcep na kojem je slika srpskog patrijarha!! Šta radi ova porezna asli je Nova vlada upetljala prste pa su postavili ''svoje kadrove u poreznu''!
Oteto, prokleto!
Uh Bakire eno sebijin prsten...Eno i lančić a kažu i zlatne kašike tvoje će bit tu...Al kažu da će biti i tvoja zlatna wc šolja tu,sa poklopcep na kojem je slika srpskog patrijarha!! Šta radi ova porezna asli je Nova vlada upetljala prste pa da postave ''svoje kadrove u poreznu''!
A što ne mogu i fizička lica?