Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kazu zasto ih je policija tukla... Malo su ih tukli koliko su zasuzili... Policija krajnje profesionalna na ovom videu...
Za SDA SBB glasajte omladino! Da vam opet naprave rat, da vas pola izgine u njemu i da kasnije nemate hljeba, i kada se požalite - da vas mlati policija poslata od strane onih za koje ste ratovali, dok oni sjede u fotelji i primaju hiljade mjesečno. 😁 Samo glasajte i pripremajte se za međusobno ubijanje! Ministar policije je SBB !
Vlast za 23 godine nije riješila problem demobilisanih boraca, a sada u sukob gura policiju i borce, a sve na štetu običnih građana.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bakirovi bojovnici ubiše Alijine bojovnike sa par suzavaca a ja boraca i k....
nikad ljepse zemlje biti nece sa glupljim narodom
Da sam bio sef policije ja bih pustio unutra. Nek poubijaju g.ovna i nek se srusi ova nakaza od drzave pa nek se gradi nesto normalnije. Ovo sad nema nikvog smisla
A ne Pise zasto se desava bas ispred Pravnog fakulteta? Msm, ne zivim u Bosni i zanima me sta se to desava ?
vi znate gde treba da idete,...znate sve adrese..i pravite se budale ovde udarate murju? Jadnici jadni, idite na prave adrese.
Halo "borci", rat je završen prije 23 godine. Hoćemo li odmaknuti više od rata, grob ga jebbo
Nisi ti povezao konce dobro.OBJAVA REGISTRA!
UDRI GOVNA DROTOVSKA
Ovo je najobičniji spin pred izbore, prijetnja borcima i poruka glasačima.Što je stranka SmraDovA posijala to će i požnjeti.
Ovo je najobičniji spin pred izbore, prijetnja borcima i poruka glasačima.Što je stranka SmraDovA posijala to će i požnjeti.
Samo na kuce politicara udariti
Nemile scene
Scene Nemile.
prvo ste gledali u svojim redovima lažne borce i svjedočili za potvrđivanje statusa laznih boraca pa komadanata pa invalida a sad se sjetili prava..zalosno
majku vam esdeaovsku i policiji režimskoj ,Dodik vam državu ruši ,a vi udarili po borcima ,istim onim koji su vam omogućili fotelje ,fuj gadovi ...7.okto ar je naš ,zapamtite to.
Svako ko narušava javni red i mir, batine i hapsana. Sutra neko nevin da nastrada što je eto ovoj grupi sila udarila u glavu pa misle da "JA MOGU BLOKIRATI FEDERACIJU", svi će plakati gdje je policija bila da zaustavi bandite. Sami borci će se ograditi i reći to je neko među nas infiltriran. Zato sprijeli na vrijeme, da ne moraš liječit' poslije.
Sila udarila u glavu?!?!? Da zaustavi bandite??!?! Pa jesi li ti normalan???! WtF!
Sve su ovo komunisti krivi! Navikli svoje borce na n'ake povlastice i dodatke, pa sad bi i ovi! Nije vam ovo onaj zločinački nenarodni režim, danas NAROD ZNA!
Za svakog ovjerenog Cetnika u ratu, treba ovjeriti jos 5 takvih Balija kao ti.To je srazmjerno da nam drzava krene naprijed.
Napadati institucije države za koju ste se navodno borili i to iz kojih razloga, SRAMOTA. Toliko neobrađene zemlje, napuštenih sela a ono napada na policiju umjesto da obrađuje zemlju i uzgaja životinje
OBJAVA REGISTRA!