Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ljekara, a ima para za nova suta..nema za opremu ali ima za administraciju..a sto bi bio motivisan ljekar da radi za drzavu kada troduple pare bez poreza moze zaraditi privatno..
@Despot75 TROSTRUKE !!!!
Ali zato ima Bookir vreću u trezoru
Ima i nas svakakvih g. o. v. a. n. a. Moj komšija od 80 godina, svaki dan visi u ambulanti jer nema snage kao prije 40 godina. I što je gore vječito pravi problem jer se neće naručiti, hoće prekoreda, a kad mu kažeš da ga nećeš pustiti, napadne te, izmisli neku novu bolest. Čovjek bio švercer, osiguranje ima preko CSR, marke državi nije dao, a hoće u banje svako 6 mjeseci.
mene lijeci sda i hodza
Lazete svi redom.Hitna kaze zovite svoj dom zdravlja moraju doci.Zoves dom zdravlja,kazu nemamo dovoljno doktora samo 1 doktor radi i tako u krug. Zdravstvo korumpirano kao i cijela drzava. Kratko receno MAFIJA.
Šta da se radi kada imaš sve sposobne i podobne u upravi !!!!!
Za Koja i zasto onda placam 12.5% od plate za je6eni zdravstveni sistem, gdje idu pare?
Eno ih u Njemačkoj - Hausärzte im Außendienst 👍
Imaju hodzini zapisi ha ya 😂
Kakvi ovi doktori samo te salju od jednog do drugog i narucuje te za pregled za mjesec,dva,tri taman kad dođeš na red nema ti vise pomoci.
I ovo sto ima ne znaju pomoci covjeku.
Jebbu po kucama