Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U politici me nista ne moze iznenaditi, možda ga nagovaraju da odustane...
ONI ako su ambasadori svoje zemlje u mojoj zemlji to im ne daje za pravo da nas postavljaju u podanicki status...
@KorisnickiRacun amerika je pomogla a kada je hare odbacio aprilski paket rekli su da se povlače e sad ko nam je kriv
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Stvarno nije fer da Amerikanci i Britanci modeliraju sjednice kad je to on već "modelirao" sa Rusima.
Tito glavni
Nije fer da stranci Amerikanci i Britanci modeliraju sastanak kaže Dodo, a mogu Rusi. Kad god treba zakočiti BiH u nečem progresivnom što se ne sviđa Dodi on se sastaju sa Ivancovim. Koji licemjer i mufljuz.Ne treba ga uopće zarezivati.
Priblizava se trenutak kad cemo srbijanski nacionalizam i pretenzije na tudje teritorije zauvijek poslati na smetljiste istorije i napokon zakoraciti u 21 stoljece! Zahvalan ambasadorima USA i GB na podrsci!
nema ništa od natoa, nema ništa od EU.....ovdje će biti islamska palestinska teritorija
Hik
Pa jasta.nego smo podanicka drzava. Da nas hoce bogdo ponovo austrija aneksirati
Sreca da se Amerika opet ukljucuje u BiH , Silajdzic je usrao sa Apriliskim paketom I od tada sve ide nizbrdo , Egomanijak Siladzic nas je dobro sjebao , Jednostavno Evropa nema snage da bilo sta uradi kao I u ratu 92-95 , a Rusi hinjski se uvlace preko Dodika I Vucica tako da za spas Bosne jedino Amerika , Engleska i Njemacka mogu pomoci , sreca pa PAlmer ocita svima lekciju neki dan , u svakom slucaju bolje sa Zapadom nego sa Rusima
tema: pederska parada.
Vječiti predstavnik, predvodnik i predsjednik Ž.K.!
Dodik prigovara ovoj dvojici ambasadora da se petljaju u poslove BiH...a sam ne izlazi iz Vučićevog dupeta. Hoda za njim ko seoska mečka. Priča javno da hoće da ukine granicu između BiH i Srbije. Svaki drugi dan ide na rukoljub Ivancovu. Doslovno je mršno Njemačku ambasadoricu. Bivšu ambasadoricu Kormak takođe. Ma samo se nadam da će da nastavi još oštrije i direktnije.
Najbolje da se Federacija odcijepi od Srpske , i da onda ova dva ambasadora uđu u predsjednistvo federacije .
Ja ublehanera i pijanca Sjeo na celo da prosipa suplju
APN Astronomski Napachen Papak sejdo !!
samo hladno
Drzi Titinu sliku ,a borio se za razbijanje Jugoslavije . Pobunjenik iz Jugoslavije i sluga NATO pakta .