Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vise srbi rade za nas nego ovi naši bilmezi,tužan sam ali u neku ruku sretan...
Natego te Srbin...
Natego ti staru
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Realno i istinito je da Srbija mnogo radi i pomaze Bosni... A Bosna kao Bosna, unistava svoje gradjane ....tuzna sam..
Mogu li te ikako utješiti ženo
Iznova i iznova isto pitanje. JEL NAS STID
Da su Bošnjaci ostali u Jugi, Hrvatska bi bila Virovitica - Karlobag. Dok se Hrvatska naoruzavala Bosanci su se borili sa Četnicima i Ustašama i Abdicevcima.
Ako vam Turci zavrnu pipe ode Srbija u propast.
Jesul halalili? xD Hvala im u svakom slucaju!
Svi smo mi srbi. Svejedno da li bili islamski, parvoslavni ili kazolicki..
Voli nas srbija
Da budemo malo precizniji, plin iz Rusije preko Srbije..
Na sta smo mi spali da ti vakcine doniraju a plin posudjuju .
Već viđen beogradski scenarij po II memorandumu SANU-a kao i sa vakcinacijom. Blokiraj rad državnih institucija kako bi učinio BiH "nemogućom" i onda se predstavi kao "prijatelj"... Izdržali smo i gore, i Cvetković-Mačeke, i Tuđman-Miloševiće, izdržaćemo i vas...
Nećete tebra, zadnji vam je čas...
Vučiću zašto?
Cuj krenuo, e jbg
JOŠ JEDNA VUČIĆEVA POBJEDA U OBAVJEŠTAJNOM I SPECIJALNOM RATU PROTIV BIH I BOŠNJAKA. GLUPI BAKE NE ZNA DA I ON POPUT VUČIĆA I DODIKA MORA IMATI BRIGADU BOTOVA KOJA ĆE SE SUPROSTAVITI SRPSKIM TROLOVIMA A KOJI LAHKO NAVUKU NA SVOJ MLIN I NAŠU FGR BAGRU I FAHRU.
Pokvarili cijevovod u bugarskoj da bi nam mogli uvaliti pokvareni gas od vanzemaljaca. U njega ce staviti specijalni gas da udisemo i prestanemo srati i pocemo raditi. Fuj rad. A iza svega je branko kockica. Ostanimo udruzeni, gladujmo, smrzavajmo se, umrimo od korone ako treba, bolje se smrznuti nego reci hvala!!! Majku im ...
@UnaVu Sestro na čemu si? Šta god da je DOBRO je, daj rajiiiii :*
I fol mi nesto...jad i cemer
Bolje se mrznut nego primit od Vucica sadaku. Skocit ce nam na nos.
ocito se na drva ili cumur grijes. ajd poz
JOŠ JEDNA VUČIĆEVA POBJEDA U OBAVJEŠTAJNOM I SPECIJALNOM RATU PROTIV BIH I BOŠNJAKA. GLUPI BAKE NE ZNA DA I ON POPUT VUČIĆA I DODIKA MORA IMATI BRIGADU BOTOVA KOJA ĆE SE SUPROSTAVITI SRPSKIM TROLOVIMA A KOJI LAHKO NAVUKU NA SVOJ MLIN I NAŠU FGR BAGRU I FAHRU.
Hvala ti Vučko! ;)